I came in a warm Bath (2)

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (19)

Robert van Poppelen on March 1, 2012

Je hebt er werkelijk een magistrale serie van gemaakt in Engeland. stuk voor stuk een plaatje. ik neem aan dat je daar een prachtig fotoboek van maakt...Groet, Robert Ps mijn tennisstadion zal google earth wel niet halen, te veel reclame.

Miro Sabo on March 1, 2012

Marvelous, I would like to know what was a reason to build such cascades on the river.

Jack Tol on March 1, 2012

Hoi Robert, het zou toch eeuwig zonde zijn als die Google Earth niet haalt, maar wie weet, want soms zijn die keuze-wegen ondoorgrondelijk en zie je toch ook vaak kiekjes van centra, zoals bijvoorbeeld New York en tja da's toch meestal een en al reclame wat je daar dan ziet. Van Engeland heb ik al destijds wel een mooie foto-dvd gemaakt en mijn plan is ook om hier nog een fotoboek van samen te stellen en dan ook voorzien van de met name nu opnieuw onder handen genomen foto's, die er nu - en door meer verkregen handigheid in de bewerking - toch weer een stuk beter uitzien dan die welke op mijn foto-dvd staan. Bedankt trouwens weer voor de leuke reacties en tja die van "de buitencategorie" doet me natuurlijk wel een beetje blozen en is misschien ook wel een beetje te veel eer Robert. Ik probeer in ieder geval - zoals ik al in eerder commentaar aangaf - een te overdreven HDR-of ander soort bewerking zo veel en zo goed als mogelijk te vermijden.

Hi Miro, I think I have to dissapoint you, because I don'n know exactly the function of those cascades. Perhaps it has something to do with the streaming or levelling the waterparts of this river. Thanks again for your nice comments.

Greetings,

Jack

⚔ Richard ⚔ on March 2, 2012

You do kike a Warm Bath don't you Jack, After seeing these pictures of Bath we will have to visit. Its a big like from me..Regards Richard

Heinz Peierl on March 3, 2012

Schön gestaltet

Gefällt mir.

Like

Viele Grüße von der Mosel

Heinz

patano on March 3, 2012

I like this beautiful shot,

very good subject and nice view !

Congratulations, you earned my

like!

Warm greetings from Paolo.

Have a nice day !

My Blog

Chris10 © on March 3, 2012

Wat ziet dit er bijzonder uit Jack. Zo op de thumbnail is het net of er een paar speedboten knoeperd hard de bocht genomen hebben ;) Niets is minder waar uiteraard... Schitterend!!!

Groetjes, Christien.

A.Ypeij on March 3, 2012

Prachtige compositie en mooi helder. LIKE!

M.Kranenborg-Torn on March 4, 2012

Op zich vind ik al deze foto's erg mooi... Maar ik heb zelf een probleem met het scherp stellen van mijn ogen. Het is zo wollig, licht dat aan mij?

Groetjes van Greetje

Jack Tol on March 4, 2012

Hoi Greetje, Ik weet eerlijk gezegd niet zo precies waar je op doelt. Er is wel aldaar gebruik gemaakt van een polarisatiefilter en achteraf heb ik hierop nog een lichte HDR-bewerking op toegepast, maar op mijn scherm ziet het er in ieder geval allemaal scherp uit. Ik ben dus benieuwd wat je nu precies bedoelt, want ik wil graag overal van leren.

Groeten,

Jack

M.Kranenborg-Torn on March 4, 2012

Hoi Jack het ligt ook niet aan de scherpte van ze zijn allemaal loep zuiver. ik kan ook niet precies omschrijven wat het is en houd het daarom bij wollig, misschien komt het door het HDR effect.

Het ziet er voor mijn gevoel een beetje Barok uit. Kan dat kloppen?

Groetjes van Greetje

Jack Tol on March 4, 2012

Tja ik weet het eigenlijk ook niet zo goed hoe je dat moet noemen Greetje. Het HDR-effect zorgt wel soms voor een softe versterking van bepaalde kleuren en contrasten. Dat vind ik zelf bij foto's van bepaalde panden/gevels e.d. een passend effect hebben, maar daar verschillen de meningen wel eens over. En ook dat kan ik waarderen hoor en vind ik helemaal niet kwetsend of zo. Want stel je toch voor dat we allemaal dezelfde smaak zouden hebben. Dan zou ons wereldje er denk ik wel zeer saai uit gaan zien. Dus schroom nooit om je eerlijke opvatting met mij te delen. Dat stel ik alleen maar op prijs.

Groeten,

Jack

M.Kranenborg-Torn on March 4, 2012

Daar zal ik dan ook niet meer mee zitten om mijn mening te geven.

Het is wel zo dat ik met elke foto dus moeite heb met het scherp stellen van mijn ogen en ik denk echt dat dat te maken heeft van het HDR effect. Bij foto's waar je het niet toepast heb ik dus ook geen moeite.

Daarom denk ik ook dat dat de reden is dat de ene mens het mooi vind en de ander het niet kan waarderen.

Groetjes en een fijne avond, Greetje

© BraCom (Bram) on March 5, 2012

prachtige lokatie, daar kun je wel wat mooie platen schieten, deze is bijzonder mooi Jack.

wilma1812 on March 5, 2012

Hoi Jack,

wegens omstandigheden ben ik al een tijdje niet op Panoramio of met mijn camera op stap geweest.

Toch moest ik vanavond gewoon even kijken en zie dat jij er wel een stel prachtige foto's bij hebt bijgezet. Europa in een notedop.

Vooral deze serie uit Engeland vind ik schitterend. Wat een fotogenieke plaatsen. prachtig, zoooo liefelijk allemaal.

De wolkenluchten maken de plaatjes helemaal tot een plezier om naar te kijken.

Deze is erg mooi met de curves in het water…………like

Fred Fouarge on March 6, 2012

Prachtige Badkuip --Mooie compo Jack LIKE 65

♦Rosa♦ on March 8, 2012

A beautiful picture of a place I know very well...and I don't have a picture of it! So yours is going into my favorites.

Best wishes, Rosa.

AndyUrbina on March 15, 2012

Tremenda fotografía Jack, de excepcional belleza escénica. Felicitaciones. Como digo, me falta en tus registro tu derecho de autor. Gracias por compartir.Like. Saludos cordiales, Andy

bdeh on March 18, 2012

Bijzonder MOOIe opname en plek Jack. Groeten Berend

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo taken in Bath, Bath and North East Somerset, UK

Photo details

 • Uploaded on March 1, 2012
 • © All Rights Reserved
  by Jack Tol
  • Camera: Canon EOS 400D DIGITAL
  • Taken on 2010/06/15 15:14:31
  • Exposure: 0.005s (1/200)
  • Focal Length: 18.00mm
  • F/Stop: f/9.000
  • ISO Speed: ISO100

Groups