Company In The Toilet

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Comments (11)

Thai pix Wildlife ph… on January 29, 2009

Te hopen voor jou dat het een normaal toilet was Bert en niet een waar je op je hurken moest zitten, en waarbij in EEN keer zo,n JOHNY!! onder de plint door komt, en jou richting op wandelt, en je op een afstandje gaat zitten bekijken, ik bedoel er mee te zeggen op dit soort toiletten heb je het al warm genoeg!! hahaaaaaa

Michel

Bert Lanting Fotogra… on January 30, 2009

Wel dus, gewoon een toilet met een gat in de grond en een reusachtige spin aan de muur. Trouwens ik hurk liever en ook in Nederland zit ik vrijwel nooit op de doos van een ander. Mijn Indonesisch schoonzusje studeerde eens in Engeland. Toen we met een aantal mede studenten uit Indo door Birmingham reden , vroegen ze mij waarom er zoveel openbare toiletten zijn... Om de vijf en halve meter stond wel ergens op een bord TOLET....

catlien zoet on January 30, 2009

Lekker diertje, deze Kareltje.

Thai pix Wildlife ph… on January 30, 2009

Ik heb een hekel aan dat soort dozen Bert! ik krijg altijd kramp in EEN of ander been, nou das lekker! EEN kort verhaal over het voor jou ZO dierbaren toilet! KOM TIE!! Vorig jaar was ik met Nong ergens in de bergen bobbels kuilen stof en wat al niet meer, ik genoot er met volle tuigen van, tot dat ik in EEN keer naar de toilet moest! en ik verrek het om in die bossen te gaan zitten! dus na een halfuur met dicht geknepen billen te hebben gereden, begon ik het toch aardig warm te krijgen, on dank mijn heel goeie airco in m,n auto, ik zeg tegen Nong wat denk je komen we hier nog ergens een winkeltje of wat tegen! ja dat wist dat kind ook niet, na weer een halfuur verder zie ik tot m,n opluchting een soort winkeltje opdoemen, ik zeg tegen Nong ik moet naar het toilet,, nou is dat onbeschoft hier om gelijk naar de plee te vliegen! ja zegt mijn vrouw gaan we eerst wat bestellen? ik zeg bestellen, ik moet naar de doos, ik heb GEEN trek in die rotzooi hier wij de auto uit richting die bende stond mijn vrouw daar EERST nog is z,n vijf min te praten? ik hoe woord dat ik sta hier haast m,n broek vol te pompen (Sorry)!! mijn vrouw zag aan mijn gezicht dat het water goed kookte! de man van het zooitje daar gebaarde mijn dat ik om het gebouwtje heen kon lopen, en daar de toilet zou vinden (kan je het nog volgen?) dus ik als een speer om die rotzooi heen op weg naar het toilet brak ik bijna m,n benen zoveel troep rond dat gebouw EINDELIJK DAAR STOND TIE,, mijn reder in de nood het was wel een blikken doos maar toch!! ik de deur open EN ja wel hoor een GAT in de grond kan me niet verreken dacht ik nog! an het werk ik sloot de deur afijn ik op de hurken zo,n 39C graden buiten wat dacht je van in die plee! in een mum van tijd werd ik daar opgevreten door zo,n duizend muskieten die wel van de warmte houden, en massaal door een spleet van z,n 30cm boven de deur naar binnen vlogen, ik zat daar als een acrobaat om me heen te meppen, maar dat hielp heel weinig kreeg het alleen NOG VEEL WARMER, en nu woord het een beetje smerig,, kom tie toen ik klaar was, greep ik natuurlijk op een lege plek gloeiende gloeiende GEEN toilet papier, dat heb IK weer dacht ik nog (Thais hé) er stond een bak met wel erg troebel water heb daar vlug m,n roepert gewassen want ik wou wel HEEL GRAAG VAN DIE DOOS AF! NOOIT MEER ZO IETS hoop ik zo,n dertig km verder op heb ik heerlijk in een bergmeer gezwommen, en de rest een beetje opgepoetst ( I love your toilets) einde dag!!

Michel

Erik van den Ham on January 30, 2009

Traumatisch Michel geloof dat we ons allemaal wel herkennen de situatie van nodig moeten.... Ik heb een voordeel ik kan prima in een bos of iets dergelijks poepen.

Zo was ik ooit in een botanische tuin in het buitenland met vrienden. Ik moest zo nodig, het zweet begon me al uit te breken. Gelukkig stond er vlak bij een Magnolia tripetala een Amerikaanse vorm van de Magnolia (die behoort tot de meest primitieve vorm van bloem planten) met bladeren tot wel 50cm. Ik snel wat bladeren geplukt en en rustig plekkie op gezocht. De rest van het verhaal zal ik je besparen.

Een tak op de juiste hoogte aan een boom is een ideale zitplaats, ik maak er gewoon gebruik van het is niet anders.

Erik

Thai pix Wildlife ph… on January 30, 2009

HAhaaaaaaaa aller EERST zal ik je uitleggen, hier is dat NIET te DOEN (in het bos poepen) Erik!! nou waarom niet zie ik jou NU denken, kom tie er zitten hier zoveel insecten dat is ongelooflijk ZODRA jij daar gaat zitten woord je gelijk opgevreten door de MOTCAT dat is een soort miertje maar dan de helft rood van kleur, nou en ik kan jou verzekeren die bijten als de sodemieter, dan hebben we de hele grote rode mier, die zitten nou letterlijk overal, dus dat bos was voor mij GEEN optie hahaaaaa!! en op takken en dode bomen moet je HIER al HELEMAAL NIET DOEN vol met leven..

Michel

Bert Lanting Fotogra… on January 31, 2009

Mijn hemel... wat heb ik nu weer veroorzaakt met mijn foto's van het TO LET

Thai pix Wildlife ph… on January 31, 2009

hahaaaaa Dat kun je wel zeggen! dan krijg je de MEEST gore praatjes, das lekker!! Bert! maar we hebben allemaal weer vreselijk gelachen, dus JOU TOILET was toch WEL ergens GOED VOOR!!

Michel

Erik van den Ham on February 4, 2009

Kan er kort over zijn: "Shit Happens"

♠ Christian Latorre on October 21, 2009

Bert Lanting Fotogra…

Ga naar de lotgevallen van de reis-vrienden! Deze zijn niet vergeten, en zijn de beste in reizen, mooie kroonluchter, ziet er geweldig uit? als alle insecten in landen met hoge hitte en vochtigheid.

Gegroet

KarolaS on November 20, 2009

...bee...is scary ;) Greetings,Karola

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo taken in Giri Peni, Wates, Kulon Progo Regency, Special Region of Yogyakarta, Indonesia

Photo details

 • Uploaded on January 1, 2008
 • © All Rights Reserved
  by Bert Lanting Fotogra…
  • Camera: SONY DSC-F828
  • Taken on 2005/08/07 13:46:07
  • Exposure: 0.033s (1/30)
  • Focal Length: 7.10mm
  • F/Stop: f/7.100
  • ISO Speed: ISO64
  • Exposure Bias: -0.70 EV
  • Flash fired

Groups