Panoramio is closing. Learn how to back up your data.

AMALFI. CATEDRAL. A la cripta s'hi conserven les relíquies de Sant Andreu. Aquest apòstol és el patró de la ciutat i de tota la regió d'Amalfi.

Catedral d'Amalfi el més celebre monument de la vila, és la catedral de Sant Andreu (Duomo) que al cim d'una escalinata domina la Piazza del Duomo. L´Amalfitana representa un dels passeijos marítims més bells d'Europa i porta al visitant envers aquesta esplendorosa ciutat, que atorga el seu nom a tota la costa, també anomenada "divina". Amalfi és una joia dels segles X i XI. Es coneix com a ciutat des de l'Antiguitat.


Established in 9C, then enlarged in 10 and 13C, the cathedral is a good example of the town's attraction to oriental splendour. The façade (rebuilt in 19C) stands at the top of an imposing stairway and attracts attention with its varied geometrical designs in multicoloured stone. The campanile, on the left, is all that remains of the original church. A beautiful 11 C bronze door from Constantinople leads to a Baroque interior where you can admire some antique columns.

Show more
Show less

Photo details

  • Uploaded on March 24, 2012
  • © All Rights Reserved
    by Rafael Saludes