Őrségváltás az elnöki palotánál - a lemondás utáni őrségváltás

Selected for Google Maps and Google Earth

A ki közületek nem bűnös, az vesse rá először a követ... Én sem kárhoztatlak: eredj el és többé ne vétkezzél! (János evangéliuma, 8. fejezet 7 és 11 vers)

Mert bűnt nem csak szántszándékkal, hanem tudatlanságból is el lehet követni. Nem ártatlan az sem, aki a mocskos rendszer képmutatását természetesnek tartva maga is beszennyeződik.

Természetesen vétkezik hazája ellen az, aki idegen hatalmat hív népe ellen, aki erőszakot alkalmaz, aki javait ellopja és külföldre menekíti, de vétkezik az is, aki csak idegen rendszámú autóval közlekedik.

A kiválóság nem ad felmentést a későbbi bűn alól, sőt a kiváló ember felelőssége nagyobb, mert példaként áll a tömeg előtt. A bűnök súlyossága különböző, de bűntelen csak a csecsemő.

Show more
Show less
Save Cancel Want to use bold, italic, links?

Comments (10)

Péter Farsang on April 3, 2012

Gyula, talán ráéreztél! Az exif infóból ítélve, kicsit várhattál volna még! Impozáns egy fotó gyönyörű színvilág, szinte él a kép! Máris a kedvencem, több oknál fogva is! A hozzáfűzött gondolataiddal, pedig maximálisan egyetértek! Szervusz, Péter

Nemes Zoltán (mettor… on April 3, 2012

Szia Gyula! A szöveg is a Tiéd?

"...Természetesen vétkezik hazája ellen az, aki idegen hatalmat hív népe ellen, aki erőszakot alkalmaz, aki javait ellopja és külföldre menekíti, de vétkezik az is, aki csak idegen rendszámú autóval közlekedik...."

Igen!!!

(Szinte alig ismerek Rád: "bekeményedtél". Helyes...!)

Szekér on April 3, 2012

Köszönöm Péter, köszönöm Zoltán,

A szöveg - ahol nem jelöltem meg forrást - az enyém. Kikívánkozott belőlem, hogy természetesen a bűnt nem lehet tagadni, de sok értéktelen semmirekellő embernek inkább önmagába kellene néznie, ha elítélendő dolgokat keres - és sajnos elnokünknek is önmagába kellett volna néznie. A szomorú az, hogy akik támadták és most igazolva látják támadásukat még mindig nem vették észre, hogy ők mennyivel silányabbak a megtámadottnál.

Szekér on April 3, 2012

Kedves Péter,

nem értem a kicsit várhattál volna kitételt. Egyébként a fényképező gépem óráját soha nem állítom át, így az mindig a normális, politikusok által nem macerált téli időszámítás szerint jár.

:-???

Szekér on April 4, 2012

Köszi szépen László,

Üdv

Péter Farsang on April 4, 2012

Gyula, csak arra asszociáltam a képcímed kapcsán a "kicsit várhattál volna" mondatommal, miszerint az Elnök lemondása úgy tudom, 13.17-kor történt. A Te felvételed 13.02 -kor készült. Bocs, ha túl rejtélyes voltam. Szervusz, Péter

Szekér on April 4, 2012

Ezek szerint nem kellett volna várnom, mert 14:02-kor készült a kép. Ez volt a lemondás utáni első őrségváltás.

Tivadar Preisz on April 7, 2012

Barátom!Gyula:))!Szia!Mi újság a GIF animációval? Nem tudod feltölteni, még mindig?Kellemes húsvéti, ünnepeket kívánok, Neked és az egész családodnak is aranyos, Gyuszi:))!


--------------------a----------------------Tivadar

Szekér on April 7, 2012

Köszi szépen kedves Tivadar barátom, neked is kívánok hasonló szépeket és jókat!

A gif animációt megcsináltam és megpróbáltam feltenni, de a rendszer nem engedi be. Nighthunter szerint hivatalosan soha nem támogatta a Panoramio ezeket a fájlokat, de valószínűleg régebben nem ismerte fel, hogy nem kép, hanem animáció van benne. Most az újabb rendszer már észreveszi és letiltja. Ezért örülj neki, hogy neked sikerült, de valószínűleg több már nem megy fel!

Üdvözlet, Gyula

Szekér on April 16, 2012

Facebook

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on April 2, 2012
 • © All Rights Reserved
  by Szekér
  • Camera: PENTAX X70
  • Taken on 2012/04/02 13:02:15
  • Exposure: 0.003s (1/400)
  • Focal Length: 6.80mm
  • F/Stop: f/5.600
  • ISO Speed: ISO50
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups