Hylobius piceus - snuitkever

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Comments (12)

bdeh on June 3, 2012

Prachtige en scherpe macro Louisa. Groeten Berend

cjlin on June 4, 2012

Lovely black one. cjlin

els f-two on June 4, 2012

zo, dat is een grote kever! mooi op die roze roos... wens je vast een fijne week toe! groetjes, Els

M.Kranenborg-Torn on June 4, 2012

Een snuitkevertje Louise? Mooie opname like.

Groetjes van Greetje

Chris10 © on June 4, 2012

Hallo Louisa. Even een berichtje terug over jouw vraag maar bij het Snuitkevertje opo de schitterende roos.

Jouw vraag: Ik wil al zo lang onder mijn foto's 'mark als best' veranderen in mooi, gelijk bij iedereen en dat lukt me maar niet.

Dat kan niet hoor. Je kan alleen maar 'Mooi' aanklikken bij een ander. En bij jezelf alleen maar 'Mark as best'.

Als je 'Mooi' aan klikt bij een ander, dan krijgt ie eigenlijk een 'like' van jou ten teken dat je hem meer gunt dan een berichtje alleen.

Als je 'Mark as best' aan klikt bij jezelf, dan is dat een teken dat jouw foto in een speciale groep komen die anderen (vaak) als eerste te zien krijgen als ze op jouw site komen. Die groep heet dan Best photos. Als je dat bij anderen ziet, zoals bv die 6 foto's die bij mij als 'Best photos' staan (de 5 Libellen en die ene vlinder), dan kan je bovenaan de bladzij (bij mij precies boven de Tureluur) All photos aanklikken. Je krijgt dan weer alles te zien.

Is dat een beetje duidelijk? Jij hebt nu voor 2 photo's 'Mark as best' aan geklikt en wel voor de kraai en de Iris. Als ik dan weer alle foto's van jou wil zien klik ik precies boven jouw mooie jonge kraai en komt alles weer in beeld.

Misschien ging het ook zo bij mijn foto van de gele boterbloemen? Ze zijn mooi hè. Zo heerlijk zwiepend in het weiland. Ik heb er ook een klein filmpje van opgezet. Heb je die ook gezien? Staat precies onder de foto. Het ging me ook om de lucht met al die windveren. Daarom hebben we zondag heel de dag regen gehad. Gelukkig was het binnen droog ;)

Groetjes, Christien.

Louisa H on June 4, 2012

O ,bedankt Christien wat is dat stom dat ik dat niet wist ,ze moeten dat toch veranderd hebben want een tijd geleden was dat volgens mij mooi,,,,,ja het is me wel duidelijk,,,wat ben jij vlug in het tippen van een tekst ik wouw dat ik daar maar het tiende van bezat,,,,en sorry de laatste tijd moet ik ook soms op houden van pijn in mijn handen al gaat het vandaag wat beter.

Vriendelijke groetjes,Louisa

Chris10 © on June 4, 2012

Graag gedaan Louisa. Als ik je kan helpen dan doe ik dat graag.

Zelf snap ik het ook nog niet helemaal goed. Heb er al wel op het forum over gelezen wanneer ie bij een ander op 'All photos' springt en wanneer op 'Best photos'. Daar ben ik nog niet helemaal uit, want het wisselt nog wel eens per persoon. Ik snap dat niet. Mocht je soms denken dat iemand nog steeds geen neiuwe photo's erop heeft gezet en vermoed je dat dat niet juist is, dan zit je mogelijk naar 'Best' te kijken en niet naar 'All ;) Dat is me ook al een paar keer overkomen.

Maar type jij maar lekker op je gemakkie hoor, het leven is niet razende gemaakt. Hahaha... Ik vind het toch al erg knap van je dat je zo goed met computers om kunt gaan. Dat doen weinigen op jouw leeftijd je na. Echt waar!!! En je weet ook zo veel, daar kan ik nog een hoop van leren...

Heb je last van Arthrose? Dat kan erg pijnlijk zijn ja. Soms heb ik er ook wat last van, en geeft me veel last met werken. Gelukkig is dat niet elke dag.

Groetjes en slaap lekker straks, Christien.

AnneliesMacro&More on June 5, 2012

Een flinke snuit heeft deze kever, mooi gefotografeerd op de stokroos, like

groetjes, Annelies

odeveld on June 11, 2012

Mooi gedaan Louise! MOOI! Met vriendelijke groeten, Odeveld

Thanh Nguyen Tran on June 12, 2012

Awesome macro photo. Like Krgs, nguyentran

M-pictures on August 17, 2012

Very beautiful shot.

LIKE

Greetings,Majka

Andy Rodker on September 13, 2012

Quite cute, as weevils go! Like best wishes, Andy

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

This photo is currently not mapped.

Suggest location

Photo details

  • Uploaded on June 3, 2012
  • © All Rights Reserved
    by Louisa H

Groups