BMW Museum, Munchen, Germany

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (22)

« Previous12Next »
brunosma (NO VIEWS) on June 9, 2012

Scatto geometrico, con l'aggiunta bellissima delle nuvole in cielo, bella ciao bruno L

Minka Tsoneva (Mimip… on June 9, 2012

Grazie Bruno!

E oppure sembra che nuvole escono da una pentola, ma questo lo ho notato adesso. ;-)

Salutoni!

Sandro & Cristina on June 10, 2012

Grande struttuta moderna Mimi, ripresa alla grande, bravissima e like.

Un caro saluto, Sandro & Cristina

Maurizio Balsamini on June 11, 2012

Ottima inquadratura per una interessante costruzione. LK. Ciao Mimi

MarioTs on June 11, 2012

Grandioso davvero, e ottima foto!

YsL

mario

Godo Nikolov on June 11, 2012

Много красива снимка. Харесвам. Поздрав.

Mircea_RAICU on June 15, 2012

Great shot indeed ! (...and great cars ! )
L I K E

BOGDAN de Varsovie on June 16, 2012

Wonderful photo. LIKE 6. Greetings from Poland. Bogdan

Nikolai Karaneschev on June 18, 2012

Като че ли облаците извират от нещото приличащо на купа, там вляво на снимката. Чудесен миг си уловила. А иначе извън снимката, струвами се, че често посещаваш този град. Дали не ти се иска да изневериш на италианските коли или има нещо друго? Поздрави, Николай.

Minka Tsoneva (Mimip… on June 18, 2012

Grazie mille per i vostri preciosi commenti amici miei!

Many thanks for your comments my friends!

Благодаря ви за коментарите Годо и Николай.

Има нещо вярно Николай, просто Бавария е много привлекателна и бих се върнала отново и отново там за да видя нови места, въпреки че след многото дворци, които съм посетила започват да ми изглеждат малко едни и същи, но винаги има нещо ново и различно да се преоткрие! А има и още толкова други нови места, които човек иска да види! :-)

А за колите много си любопитен, италиянски са засега, въпреки че съпруга ми е работил и за Мерцедес, и за BMW! ;-))

Greetings, Mimi

Nikolai Karaneschev on June 18, 2012

Изобщо не съм любопитен, Мими, а просто следя "творчеството ти" в неговото логично развитие. Преди време беше качила, някъде от северна Италия една снимка с наименование "моята нова кола" Не си спомням модела, но беше италианска, а сега Бавария...., но какво да се прави, просто съм професионално увреден. Повече от 15 години бях действащ юрист, защитавайки "справедливостта" поне 3-4 пъти седмично в съдебна зала, докато един ден се събудих без работа.... но това е дълга история и няма нищо общо със снимките. Поздрави, Николай.

Minka Tsoneva (Mimip… on June 18, 2012

"Творчество", ще падна от смях. :-))

Аз снимам просто така, за удоволствие и за спомен. Но гледам какво правят и как го правят и другите, без да си поставям някакви цели. Преди години правех повече филми, сега откак съпруга ми ме е запалил правя повече снимки.

За останалото те разбирам, но не бива всичко да си пишем тук.

А "моята нова кола" е било само закачка, аз снимам всякакви "по-интересни" коли и въобще всичко останало, но едва една нищожна част вижда бял свят тук.

Оня ден например бяхме в Националния парк "Gran Paradiso" тук. Имахме удоволствието почти целия следобед да снимаме Stamcecci - Алпийски Козирог. Бяха цяло стадо, над 40 на брой и голямо боричкане падна между тях. Ако щеш вярвай, но още не ми е останало време да разгледам всичките повече от 1500 снимки. Беше просто едно рядко удоволствие за мен да снимам толкова отблизо тези красиви животни, най-близко бяха до мен на около 4-5 метра, даже като се попреместих той малко изрева. Кой знае кога ще ми остане време и да кача нещо тук. :-))

А за облака, дето излиза от казана, едва след като монтирах снимката го забелязах, тъй като бях доста наблизо снимката е правена от 2 вертикални снимки. Имаше и стари BMW-та там някъде до мен, може и тях да покажа някой ден. ;-))

Поздрави, Мими

MarioTs on June 18, 2012

Molte parole assomigliano al russo Mimi!

Nikolai Karaneschev on June 18, 2012

Не си падай от смях, а просто снимай. Това е моят съвет, доколкото се нуждаеш от съвети. Алпийският козирог е нещо величествено. А малко по-горе разсъждавах за вечния кръговрат в природата и живота, въобще. Затова, че всеки край, е едно ново начало, затова че в Панорамио, както беше писал един друг "герой", има място за всички, за това, че е добре да се забавляваме, стига да не си пречим един на друг или по някакъв начин да се обиждаме. Надявам се оценяваш чувството ми за хумор, доколкото владея това изкуство. Понякога, особено с хора лишени от това чувство, е трудно да се намери общ език, а аз се опитвам да разговарям и с тебе, и с много други "творци", като понякога се поувличам и приемам всеки един съвет. С обещание завбъдеще да коментирам само снимките, Николай.

Minka Tsoneva (Mimip… on June 18, 2012

Ehh, gia Mario, e cosi, solo che in Russo ci sono 4 lettere di piu, mi sembra. Ma sei riuscito a capire qualcosa, curiosa? ;-))

Николай, оценявам чувството ти за хумор и съм абсолютно съгласна с теб, че тук има място за всички, стига да не си пречим и обиждаме най-вече, това е, което съм искала от началото ми в Панорамио. А така мисля, че и трябва да бъде в Интернет. На времето, преди 15 години, когато Интернет все още прохождаше в България и бяха много малко градовете в България с интернет, нямаше писани, но имаше някакви етични норми и всички ги спазваха, без да се налагало да се обиждат и т.н. През последните години нещата се промениха, но мисля, че все още има място за добрия тон и общуване в цялото пространство!

Не се заричай, винаги може да ми пишеш, когато си искаш и за каквото си искаш, било тук, или някъде другаде! ;-))

Усмивки! :-))

MarioTs on June 18, 2012

no no.. solo qualche parola qua e là ))

Minka Tsoneva (Mimip… on June 18, 2012

;-))

C'e ne traduttore anche, neh!

Georgi Todorov on June 19, 2012

Великолепна снимка, а БМВ....!!!Х :)

Nadia Kushnir on July 17, 2012

Браво, Мими! Like!

ALLWO - I LIKE PANOR… on February 23, 2013
 • Hallo Mimi - Herzlichen Glückwunsch zu Deinem wundervollen Foto - Du hast das interessante BMW Gebäude sehr gut fotografiert - Beste Grüße und LIKE 13 von Wolfgang
« Previous12Next »

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on June 8, 2012
 • © All Rights Reserved
  by Minka Tsoneva (Mimip…
  • Camera: PENTAX PENTAX K-x
  • Taken on 2011/06/05 10:45:01
  • Exposure: 0.002s (1/640)
  • Focal Length: 17.00mm
  • F/Stop: f/8.000
  • ISO Speed: ISO200
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups