Panoramio is closing. Learn how to back up your data.

Potlodenstandbeeld in Auvers-sur-Oise (Trudi)

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (33)

« Previous12Next »
Trudi on August 27, 2011

En zitten die cpyrightschenders op Panoramio, Luud? Waarom zouden mensen dat doen? ? ? ? En hoe check je dat illegale misbruik? Is dat echt zo eenvoudig als je doet voorkomen?

Luud Riphagen on August 28, 2011

Kijk eerst maar eens op het Nederlandse Forum daar zie je een door mij ingezonden lijst met voorbeelden van COPYRIGHT SCHENDING Je kunt de links zo aanklikken.

Het opsporen gaat fantastisch snel met het nieuwe slepen en neerzetten van GOOGLE AFBEELDINGEN.

Het gemakkelijkste vindt ik doorgaans om de internetbrowser 2x te openen . Groet Luud

Luud Riphagen on August 28, 2011

Om de lijst te kunnen zien moet je wel even naar pagina 2 gaan ,onderaan de bladzijde .

Trudi on August 28, 2011

Ik ben een klein uurtje bezig geweest met al die links en de berichten hierover op het Forum, Luud. Verbijsterend! En ik was nog wel zo trots over het "gebruiken" van mijn foto's door anderen. Maar dat is als het er gewoon bij staat, en als men het eerst aan mij heeft gevraagd. In jouw geval wordt de fotograaf niet eens vermeld. Met knippen en plakken heb ik ook een poging gedaan. En i.d.d. Jouw mooie foto van de ondergelopen velden rond de IJssel, staat nu in een word-bestandje van mij. Daar kan ik dus leuke dingen mee doen. HAHA. Maar ik ben hier niet bedreven in. Allereerst omdat ik al die uitdrukkingen niet begrijp {API, Gadgets, Widget, hosten, gehost, URL enz.}

Hoe ben je er achter gekomen? Via foto-statistieken? Daar zie ik soms ook wel veel websites bij staan, maar ik ben te lui om dat allemaal te bekijken!

Luud Riphagen on August 28, 2011

We wisten het allemaal al wel Trudi maar dat het zulke vormen aan begint te nemen had ik niet gedacht.

Door de snellere opsporingsmethode is het nu in een handomdraai te herkennen.Ik ben er achter gekomen door die diefstal van 33 foto's van mij door Valerio T .

Goede Internationale wetgeving schijnt er niet te zijn . Giganten zoals; Google, Yahoo , Panoramio en Flickr denken ermee weg te kunnen komen door te roepen dat er niets aan te doen is .

Je word echter wel panoramio binnengelokt met een vermeende copyright bescherming.

Wie maakt er hier bij Pano nu de dienst uit ?? Zijn wij dat als leveranciers of is dat het Team met Google in z'n nek.

Ik hoop dat er snel iets gebeurt want als iedereen uit doorgaans eigenbelang de andere kant op blijft kijken,wordt het van kwaad tot erger . Het is per slot van rekening wel een misdrijf.

Groet Luud

Trudi on August 28, 2011

Even nog wat API's, Gadgets, Widgets, hosten, gehost, URL's enz. of wat dat allemaal moge zijn, er tegenaan gooien en de diefstal is opgelost, Luud!

Trudi on January 25, 2012

Het vragen om een tweede beoordeling blijkt dus te werken! Zie ik nu (pas).

Norbert Hähle (norma… on November 22, 2012

Hallo Trudi, als ich in den Niederlanden war, haben mir die Vorgärten sehr gefallen. Viele waren ungewöhnlich und originell.

Viele Grüße, Norbert.

Trudi on November 22, 2012

Ja, in den Niederlanden sind die Vorgärten auch manchmal sehr originell. Aber diese Vorgarten ist in Franreich, Norbert. Grüssen aus Frankreich und Holland.

Norbert Hähle (norma… on November 22, 2012

Trudi, ich habe nicht auf die Landkarte geschaut ;-(((. Aber trotzdem. mir gefallen die Niederlande sehr. Ich habe nur angenehme Erinnerungen. Wir waren in Bourtange, in Amsterdam und in Alkmar. Über all war es schön und überall waren die Vorgärten der Häuser sehr schön.

Viele grüße, Norbert.

Trudi on November 23, 2012

Und nimmer die fenstern zu Norbert. Auch nicht abends. Haha.

Add Page on October 19, 2015

Nice photo! Like.

Trudi on October 22, 2015

I'm glad with your interests in my photos, Add.

« Previous12Next »

Sign in to comment.

Photo details

  • Uploaded on February 24, 2008
  • © All Rights Reserved
    by Trudi

Groups