*Grey Paddo's in The Netherlands..

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Van links naar rechts: Geschubde inktzwam, Gewone oesterzwam, Houtknotzwam, Inktzwam spec., Geweizwammetje, Russula spec. Amanita spec., Hazenpootje, Gewone oesterzwam, Gewone beurszwam, Geweizwammetje en Grote parasolzwam. En voor wie ook nu nog geïnteresseerd is in de rest van mijn verzameling: Kijk dan maar hier :-)

Show more
Show less
Save Cancel Want to use bold, italic, links?

Comments (28)

« Previous12Next »
Margaritha on November 18, 2012

Schitterend!!! Wat is dit weer een supermooie collage Christien. Stuk voor stuk prachtfoto's en wat een mooie kleuren! Erg jammer dat zo'n collage niet geselecteerd wordt voor GE. Groet, Margaritha

els f-two on November 19, 2012

ben het helemaal eens met Margaritha, heel mooi, vooral die kleuren! nu zijn er niet meer veel te vinden.. leuk dat je al die collages hebt gemaakt van de verschillende kleuren paddo's!

K@rin on November 19, 2012

Hallo Christien

prachtige collage met veel paddestoelen die ik hier nooit tegenkom , dat geweitje vind ik wel .. en ook heel bijzonder altijd.. en Inkt en oesterzwammen ook ... voor de pan ! :)

groetjes Karin

Chris10 © on November 19, 2012

Hey Margaritha, Els en K@rin, helemaal toppie jullie leuke berichtjes. Ik was nog steeds niet klaar met het tentoonstellen van mijn paddenstoelen, hahaha.... Na deze grijzen volgt er nog één.

Deze was iets moeilijker omdat ik niet zo heel veel grijzen in mijn bestand heb. Mogelijk nog wel enkele, maar die kon ik zo snel niet vinden. Zo was het voor mij klaar en voldoende.

Maar K@rin, je eet ze toch niet uit het bos? Ook al zou ik er zeker van zijn, dan nog zou ik er een beetje huiverig voor zijn. Uiteraard koop ik ze wel in de winkel.

Er zijn nog steeds vrij veel paddenstoelen te vinden Els, maar weer totaal anderen. Meer druppel- en slijmzwammen. Die zal je niet zo snel zien/vinden, omdat ze vaak minuscuul klein zijn. Maar ik geniet ervan om juist die soorten ook op te sporen.

Margaritha, ook erg bedankt voor je Ster hè. Fantastisch!! Ik weet wat de regels zijn voor Google Earth en daar horen zeker geen collage's bij. Voorheen zijn er tientallen foto's van mij met paddenstoelen geselecteerd en daar ben ik dan ook heel erg blij mee. Nu zal dat niet snel meer gebeuren of ze moeten er per ongeluk bij doorslippen.

Groetjes, Christien.

K@rin on November 19, 2012

:) Eekhoorntjesbrood pluk ik wel .. die droog ik dan in plakjes aan satehprikkers bovenop de houtkachel , bewaar ze in een pot , geeft een heerlijke smaak aan eigen gemaakte champignonsoep ( die champignons koop ik wel gewoon in de winkel) .. voor de rest pluk ik niets .. alhoewel de Parasolzwam wel heel lekker schijnt te zijn en makkelijk herkenbaar ook !

Chris10 © on November 19, 2012

Ohhh, wat sfeervol K@rin, om die paddenstoelen boven een houtkachel te drogen en nog wel aan satehprikkers ;) Je moet er maar opkomen.

Als jij het zegt, zal het best lekker zijn in de champginonsoep....

Margaritha on December 1, 2012

Ik weet het Christien maar van mij mogen ze voor deze een uitzondering maken.

Chris10 © on December 1, 2012

Voor mij mogen ze dat ook Margaritha, graag zelfs ;) Maar ja, dat is denk ik een utopie!

Groetjes, Christien.

« Previous12Next »

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo taken in Verspreide huizen Almere-Hout, Almere, Netherlands

Photo details

  • Uploaded on November 15, 2012
  • © All Rights Reserved
    by Chris10 ©
    • Taken on 2012/11/04 00:09:44

Groups