Christ Michael - the Creator Son of Nebadon / Христос - Създател на Небадон и Суверен на Урантия

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (9)

Eugene Hristov (evg7… on December 22, 2012

Създателят на Космоса е един - лошото е че всеки си има своя концепция за Него. Причините за това са комплексни, но най-вече липсата на информация - да, книги има много, но ако чакаме религия и астрономия да сплотят усилия, няма да стане скоро. Затова надеждата ни е в някой от по-напредналите космически комшии. Най-близкото до нас слънце е "само" на 40 000 000 000 000 км от нас и тъй като на нас ще ни е трудно да ги посетим, ще трябва да разчитаме "те" да ни посетят, за "обмяна на опит", или някой по-висш разум да ни помогне за разширяване на мирогледа. Всеки си е задавал въпроси като: "Колко голям е Космоса", "Сами ли сме в тази вселена от милиарди галактики", "Как е устроен Космоса и има ли подредба"...Отговор на подобни въпроси са дадени от най-голямото светило посетило нашата планета - Исус Христос, чийто Рождество честваме сега на Коледа. Мераклии за хапване и пийване безчет, ще запретнем ръкави и ще падне яко плюскане, споменавайки Името му; Празникът ще отмине и пак "гладни" ще ходим.

Eugene Hristov (evg7… on December 22, 2012

За тези които търсят разнообразие в менюто, ето и източникът на: Христовият живот и неговото учение (около 750 страници), плюс допълнително 1350 страници информация за: Устройство на Космоса; Устройство и функции на нашата Галактика (чисто астрономическа информация за астрономите; видове, източник и причини за видовете Гравитация; състав, функции и образуване на Слънцата, Слънчевите системи и трансформиране на енергията); за химиците (неизвестни съставни части в структурата на атома, подсъстав и пространствена структура и устройство на Електрона като самостоятелна бойна единица (и градивна единица в атомите) и връзка с Гравитацията)(това инфо го няма в сегашните учебници по Химия и Астрономия); История на нашата Планета от момента на нейното създаване досега (инфото е лекции от чиста Астронмия + История (неподозиращо интересна, но не и като бозата от НаучнатаФантастика) + генетична информация (видове раси, произход и причини за различията) + инфо за биологичните видове); Животът и Учението на Исус от момента на раждане до неговото Възкръсване (има съпоставка с Библията и другите религии) ; (за тези на прага на житейския си път ще запълнят празнината от Загатката какво става "като се спусне завесата") : всичко 2100 страници (безплатно) или в Аудио формат (mp3) за слушане през вашия плеър (безплатно); достъпна на 15 езика (за момента) (за по-старото поколение - Руският превод е перфектен). Разбира се за скептика, това е поредна доза НюЕйдж фантазии - но имайте едно наум че най-много са атеистите сред "научните среди" и точно те вече 56 години не могат да оборят написаното в тази книга (точно астрономите и химиците ползват написаното за "откритията си"). Начинът по който е дадена книгата (1925-1933) на хората е описан - официално 1955 излиза за печат. Интернет е относително нова за хората придобивка и всеки може да се възползва от безплатната информация. Както е казано: всеки асимилира написаното според светлината в себе си (няма как да си смениш "декодера", но може да се абонираш за "техници" да дойдат да ти го ремонтират).

&ri.co on December 22, 2012

great!!! very well taken!!! like

Stefan 100yanov on December 22, 2012

Много ти благодаря и много се радвам за посещението и хубавите думи, които си написал, Евгени!

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ТЕБ И БЛИЗКИТЕ ТИ ХОРА!!!

Поздрави от маалата!

Nameofrose on December 22, 2012

Браво, Евгени, много модернистичен стил . Весела Коледа и Щастлива Нова година. Много здраве и късмет ти пожелавам. Поздрави от София. Нора

АleksandarMarković ² on December 24, 2012

Врло интересантна архитектура!

janamare26 on December 25, 2012

Interesting.Good photo.Like.Greetings,Mirjana

sandart on December 25, 2012

Привет, Енгени! Много красота си насъбрал пак! Като ти отвора профила и нещо ми светва и стопля!!! LIKE

Честита Коледа и весело посрещане на Новата 2013 година на теб и близките ти!

Празнични поздрави, Сашо

Ивайло Стоянов on December 27, 2012

Гена, Весела Коледа и Честита Нова Година, ! Бъди жив и здрав!

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on December 22, 2012
  • © All Rights Reserved
    by Eugene Hristov (evg7…

Groups