Blick auf den Lohheidesee

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (8)

Dsd Elsurღ on January 18, 2013

Great scenery and beautiful natural setting

I let the first LIKE

Vero♪

Andrjuschenka on January 18, 2013

And I´m very glad, dear Vero, that it is you to do that...! :-):-)

✿ Vlinder ✿ on January 20, 2013

L&F prachtige bladeren raam! heel mooi! ...Een raam door de bomen en bladeren naar rust en relaxen wat ik bij voel!...ik zie gelijk 2 keuzes!:1- van de afstand te kijken en visualiseren hoe dat zou voelen om daar te zijn! 2-OF: naar toe gaan en dat echt te voelen!..maar de belemmeringen en blokkades dan??!...in het begin van het leven denk je dat niets of niemand je voor je schitterende doel of je rode draad kan laten afdwalen of belemmeren en dat je alle overstromingen en onweren met volle kracht en ijzeren vuist de baas kan zijn..en geen enkele schaduw kan je zuivere heldere blijheid schaduwen...maar opeens! zie dat je bijna ademloos en verstelt staat door de FOUT dat je denkt dat je keuzes vanzelfsprekend beschermd zijn, maar dat is niet zo....,zo beslissend zijn de KEUZES.Ik zie de wereld als een instrument en als een levend CONCERT!! De keuzes in het leven zijn de gevoeligste snaren van een instrument!!..mijn lieve dank en ik wens je alle goedheid toe ! beste Andreas!:-).., je VLINDER vriend.

Paolo “Canpao” Canna… on January 22, 2013

Excellent shot and gorgeous , well framed, scenery.L 2. Best regards, Canpao

Andrjuschenka on January 22, 2013

Je schrijft zo veel slim en diep gevoel, mijn Vlinder vriend dat ik een keer sprakeloos. En hoe meer ik mezelf onder te dompelen in je woorden, hoe meer ik besef van de schoonheid van uw gedachten! Daarom eens van harte bedanken! :-)

En ik kan begrijpen je gedachten heel goed! Ten eerste heb ik het gevoel dat het leven ook als een podium, als een toneelstuk of een film, die u kunt bekijken van de externe betrokken - half-geamuseerde, half-gefascineerd - en af ​​en toe zelfs een beetje geschokt. Aan de andere kant, ik ben ervan overtuigd dat je als persoon. als individu, altijd, zelfs in de meest extreme druk situaties altijd een keuze. De beslissing die je moet uiteindelijk maak je eigen - en ook verantwoordelijk. Iedere persoon kan, als hij bereid is om te leven met de gevolgen, altijd zeggen 'nee'. En zelfs als het het leven kost. Of zelfs alleen maar "ja".

En nu denk ik dat ze zelfs luisteren naar de snaren die je speelt, het plukken of streichst - op het klankbord van het leven. Ik hoor uw beslissingen - en dus te zien door mijn geestesoog nog ....!

En terwijl ik hoor en zie je voelt de omhelzing - mijn omarmen je ziel! :-):-)

Andrjuschenka on January 22, 2013

Your kind commentary makes me really proud Canpao! Thank you very, very much! :-)

Farkas István on January 23, 2013

Great composition and wonderful picture! LIKE. Best regards, István.

Andrjuschenka on January 24, 2013

I´m very glad that you like my photo so much, István! :-)

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on January 17, 2013
 • © All Rights Reserved
  by Andrjuschenka
  • Camera: Canon EOS 1100D
  • Taken on 2012/07/27 13:09:33
  • Exposure: 0.005s (1/200)
  • Focal Length: 30.00mm
  • F/Stop: f/9.000
  • ISO Speed: ISO100
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups