Not a happy start 2013

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (12)

Chris10 © on January 23, 2013

Misschien geen happy start, maar wel een prachtige foto Hielke. Die bomen horen hier ook echt bij, vind ik. Ze omlijsten het kapelletje.

Groetjes, Christien.

Erik van den Ham on January 24, 2013

Door bovenstaande titel vermoed ik dat je hier wellicht niet alleen voor een foto was......

Deze kleine begraafplaats was mij ook al dikwijls opgevallen als ik op weg was richting het 'wilde' Westen. De twee treurbomen zijn zoals Chris10 al zei zeer beeldbepalend. Het wat vreemde knotwerk heeft ze een horror uiterlijk gegeven waarbij menig boomverzorger pijn in zijn buik zal krijgen.

Groeten, Erik

~Marlene~ on January 24, 2013

Cemeteries are never happy places, Hielke, but this is a beautiful image nevertheless! Like

Greetings, Marlene

hugodillen@telenet.b… on January 26, 2013

Prachtige foto, Hielke, maar zoals Erik aanhaalt, is de aanleiding om hier te zijn waarschijnlijk minder prettig. Groeten uit Vlaanderen, Hugo.

Hielke Roelevink on January 28, 2013

Erik Marlene Hugo Had taken the picture with the rational thouht for the gates and fances day. Coincidentally,the day I took this picture,was the last day i seen and tolked to my sister,when she was still alive. On Monday,Januari 21th,She lost the battle against cancer! Her life motto remains; "Carpe Diem" (pluk de dag)

Chris10 © on January 28, 2013

Heel moedig van je om je verhaal ook hier even te doen Hielke, dat is niet zo makkelijk. Was het toch een waardig afscheid afgelopen vrijdag?

Groet, Christien.

Erik van den Ham on January 28, 2013

Hallo Hielke ik vermoede het al. Je had in ooit in een eerder commentaar geschreven dat ze getroffen was door die vervelende ziekte.

Een mooi levensmotto waar maar eens goed bij na moeten denken. Heel veel sterkte met het verlies.

Groeten, Erik

Jack Koning on February 8, 2013

Hallo Hielke,

Ik zie het nu pas... Dit zal ongetwijfeld een enorm en moeilijk te verwerken verlies voor je zijn. Overigens vind ik het een mooie foto die de sfeer goed weergeeft. Ik heb hem geliked, niet alleen vanwege de foto, maar meer omdat ik het moedig vind dat je dit met ons deelt...

Ontzettend veel sterkte toegewenst Hielke.

Groeten, Jack

Hielke Roelevink on February 12, 2013

Nogmaals allen bedankt voor julie medeleven,wil nu graag de dingen weer oppakken met een vrolijke noot.Weet we zijn hier voor een goede tijd niet voor een lange tijd,groet Hielke

C. Bien (© CBP fotog… on March 10, 2013

Hielke gecondoleerd met het verlies van je zus (ik zie nu pas je foto's) .Vorig jaar begon ook al niet goed met het verlies van een goede vriend, en natuurlijk de diagnose van die vreselijke ziekte bij je zus en niet te vergeten de inbraak.Wat kan een mens toch een pech hebben in zijn leven.Ik wenste je toen een voorspoedig en gelukkig nieuwjaar,maar dit jaar begint weer "klote" bij deze nogmaals een voorspoedig en gelukkig 2013.En ik hoop dat 2013 / 2014 nu eens een jaar met wat meer geluk wordt.

groetjes,

Kees

Alfons Van Aerschot … on March 17, 2013

Hielke.

Innige deelneming bij het verlies van deze naaste familie en veel sterkte bij het doorkomen van deze moeilijke dagen.

Groeten,Floere

Hielke Roelevink on March 18, 2013

Dank je Kees en Floere doe het hier op panoramio nog even kalm aan,deel de laatste tijd mijn beelden wat meer op facebook,gewoon leuk omdat daar wat meer respons weg komt dan hier bij panoramio! groet Hielke

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on January 23, 2013
  • Attribution-Noncommercial-Share Alike
    by Hielke Roelevink
    • Taken on 2013/01/18 16:41:18

Groups