Natural Safety Fence ;)

Not selected for Google Earth or Google Maps after a second review [?]

Comments (33)

« Previous12Next »
Jeroen Verburg on January 23, 2013

Tjonge wat een charmante maar toch woeste runderen hebben jullie daar.

Chris10 © on January 23, 2013

Ja Jeroen, soms is het verstandig om pas op de plaats te maken, wanneer je in de buurt van deze mannen bent. Gelukkig staat meneer op veilige afstand achter het hek. Hahaha... ;)

Dank voor je compliment.

Groetjes, Christien.

hugodillen@telenet.b… on January 23, 2013

Mooie winterfoto, Chris10, met indrukwekkende dieren. 'k Zie liever een Panoramiograaf met een fototoestel dan een toreador met 'n degen. Fijn vastgelegd. Groetjes uit Vlaanderen, Hugo.

Trudi on January 24, 2013

Ach ja, het was weer hekjesdag. Mooi gezien, Christien. LIKE. Volgende keer moet ik die datum maar met koeienletters op de kalender schrijven.

ostilorenzo43 on January 24, 2013

c'è da sperare che questi "bestioni" siano mansueti!!! Ciao da Lorenzo

janamare26 on January 24, 2013

Very good photo.Like.Best wishes,Mirjana

joeri Goossens on January 24, 2013

Knap shot en moedige man achter het hek , LIKE, Groetjes ....Joeri.

Shrdn on January 24, 2013

Cool! Like a lot! Ciao Roberto

Erik van den Ham on January 24, 2013

En dat een hek als bescherming soms heel fijn kan zijn kan ik beamen. Meestal zijn deze langharige dames best heel vriendelijk of anders meestal meer bang voor jou dan jij voor hun hoeft te zijn.

Toch weet ik nu dat het soms oppassen geblazen is. Toen ik afgelopen zomer over een dijk op het eiland Tiengemeten liep stond er op ruime afstand ook zo'n rooie. Ik pakte de camera met telelens en nam die in de 'aanslag'. Of ik hierdoor er voor de koe dreigend uitzag weet ik niet maar na twee keer stampen met de voorpoten zette deze dame het op een rennen in mijn richting. Toen ze in de buurt kwam ging de kop omlaag en dacht ik dat ik op de hoorns genomen zou worden. Wegrennen leek me geen optie want deze logge dames zijn een stuk sneller.

Snel besloot ik dat de beste oplossing waarschijnlijk was om op het laatste moment opzij te springen. Toen ze nog dichter bij kwam stampte ook ik met mijn voet op de grond. Ineens kwam de kop omhoog en stopte ze met rennen. Even stonden we daar stokstijf tegenover elkaar. Toen ze besloot om toch maar de dijk af te lopen en verder niet de confrontatie aan te gaan.

Wellicht was het mijn Tele-Canon waardoor ze angstig werd en deze actie bedacht.

Zo een lang verhaal maar ach wat de 'heck'!

Guitige groetjes, Erik

K@rin on January 24, 2013

Hey had je Jos (JVS) op de foto :)) die heeft zo'n Schotse hooglander ergens bij jou in de buurt gefotografeerd , wat een geluk bij jullie met dat zonnetje er bij , wij vallen steeds in de verkeerde regio wat dat betreft .. of de zon schijnt zoals vanochtend terwijl ik op kantoor zit .. :(( en tegen de tijd dat ik thuis ben zijn de wolken en de grauwheid weer terug , misschien moet ik verhuizen ...:))

Mooie gezien Christien en achter zo'n hek voelt het waarschijnlijk wel een stukje veiliger dan zonder, schitterend scherp en heel mooie winterse plaat waar deze 2 mooi in afsteken

groetjes Karin

Henry Scoggin on January 24, 2013

I never get tired of seeing these Hippie cows! :-D

Chris10 © on January 24, 2013

Hey K@rin, wat heet: dit ís Bully en zijn broer really nog steeds in de sneeuw. En toeeeeennnnnnnnnnnnn kwam Jos ja, maar hij was een beetje bang en bleef achter het hek staan, uiteraard niet wetend dat ik hem op de foto zou zetten ;)

Gelukkig bleven Bully en zijn broer op afstand zodat Jos geen bokkesprongen hoefde te maken zoals Erik hierboven net vertelde.

Erik, als ik daar gestaan had, dan had ik hem echt op een lopen gezet, als ze op me af zouden komen. Getfer!! Ik ben geen held en zal zeker niet blijven om op het laatste moment aan de kant te springen. Bully kon ik tot op 2 meter benaderen, mogelijk was ie wat lui en stram vanwege de kou, het was dan ook zeer diep onder nul!!

Vind je hem moedig Joeri? Ik vond het meer een soort van bangerik. Deze Hooglanders stonden als aan de grond genageld, hahaha... Heus waar!

Ja Trudi, het was weer zo laat. Wanner denk je er nou eens om. Erik had het al 2 weken geleden aangekondigd. Mogelijk doe je de volgende keer een knoop in je zakdoek en zet je het ook nog op de kalender ;) Weer terug van vakantie? Je hebt het vast heel fijn gehad met al die sneeuw. Wintersport zonder sneeuw is als zwemmen zonder water, toch?

I'm glad you LIKE this picture Henry, Roberto, Mirjana, Lorenzo and Hugo.

This Bully's were a little cold by 15 degrees below zero.... I was happy to see them in the snow , because of the contrast...

Best wishes to you ALL and thanks ALL for your warm compliments. Greetz, Christien.

K@rin on January 24, 2013

Tja bij ons in de buurt is ook ooit 's een wandelende mevrouw aangevallen en onder de voet gelopen door een Schotse Hooglander (koe) .. die had een kalfje en ging tot het uiterste in de verdediging ... ik blijf altijd op gepaste afstand sinds ik dat verhaal ken .. ook als er geen kalf in de buurt is

Chris10 © on January 24, 2013

Heel slim van je K@rin om op afstand te blijven.

Pasgeleden (op 8 december) heb ik ze ook weer in de sneeuw gefotografeerd, 2 (misschien wel deze) liepen er voor me en ik er steeds een stukje dichterbij om ze nóg beter voor de lens te krijgen en daarbij af en toe achterom kijkend wat nummer 3 ging doen. Ik kon ze weer heel dicht naderen, ik schat een meter of 3. En tóch vergeet je dan op zeker moment achterom te kijken, tot ik plots die andere vlak achter me door de sneeuw hoorde schuifelen. Ben toen wel even geschrokken en weg gelopen ;) Gelukkig was ie niet op weg naar mij, maar naar zijn broers.

Niet voor niets staat er op het hek een bordje met 25 meter uit de buurt blijven en honden aan de lijn, mocht men het in zijn hoofd krijgen om aan deze kant van het hek te gaan wandelen, zoals ik.

Ik zal in het vervolg uitkijken, dank voor jullie bezorgdheid.

Groetjes, Christien.

Marjan Kustera on January 25, 2013

Beautiful animals....congratulations for safe them!

Best regards,Kuki,Serbia - Fav/Like

bdeh on January 25, 2013

Prachtige opname van een functioneel hek Christien, die horens zien er gevaarlijk uit. Groeten Berend

els f-two on January 25, 2013

heel leuk tafereel met die Schotse Hooglanders..wat hebben ze toch een mooie kleur vacht! wel een beetje eng met dat hek open.. ze hoeven maar een klein ommetje te maken en die horens zien er toch wel gevaarlijk uit, al zijn het ook goeie lobbessen ( schrijf je dat zo?)

Bengeltje on January 25, 2013

Een leuk tafereeltje. Om ze op hun gemak te stellen moet je eerst tegen ze praten en dan wel op een koeienmanier, dus loeien;) Meestal heeft dat effect. Pas wel op voor eventuele passanten!

like

Groeten,

Bengeltje

David (Laaglander) on January 25, 2013

leuke foto Christien !! :)

ook LIKE natuurlijk!

groetjes, David

jvsphoto on January 26, 2013

Chris10 en Karin, helaas... ik ben 't niet op de foto... ben namelijk veel knapper... ;-)

« Previous12Next »

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on January 23, 2013
 • © All Rights Reserved
  by Chris10 ©
  • Camera: SONY DSC-HX1
  • Taken on 2012/02/04 12:43:55
  • Exposure: 0.001s (1/1250)
  • Focal Length: 14.30mm
  • F/Stop: f/4.000
  • ISO Speed: ISO125
  • Exposure Bias: 0.30 EV
  • No flash

Groups