I've no Words for this Scenery...

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (23)

« Previous12Next »
Nic. Coenen on February 15, 2013

Mooie kleuren . Like and Fav.. Groeten Nic.

Chris10 © on February 24, 2013

Thank you Bartolomeo, Mic and Wolfgang for all your happy compliments with LIKE and YS!!

It's me a pleasure that you like this photograph...

Have a nice Sunday. Bye, Christien.

Chris10 © on February 24, 2013

Bedankt Nic voor je fijne compliment met LIKE en YS!

Er is daar geen auto door gereden Catje, het is puur sneeuw die bijna tot aan mijn knieën stond daar. Ik vermoed ook een beetje opgewaaid. Er loopt een pad en aan de rand daarvan heb ik deze foto gemaakt. Op het ogenblik sneeuwt het hier weer. Wat een weelde deze winter. Zo veel sneeuw al gehad, meer qua hoeveelheid en meer dagen als jaren hiervoor.

Goed zo Berend, blijf jij maar stil genieten. De sneeuw is hier nog ongerept met daarbij de hemel blauw en da's meer als we ons zouden mogen wensen.

Het was ook fijn om door te banjeren Gradus, 'k was lekker vroeg opgestaan en dan is alle sneeuw nog 'maagdelijk'. De meeste mensen komen pas tegen het middaguur op gang en da's voor hen toch een beetje jammer of niet dan... Toen was er al veel van deze witte pracht van de bomen gewaaid.

Kort maar krachtig Fred. SJIEK is een heel mooi woord en daar doe je me veel plezier mee. Gisteren (en misschien vandaag ook) wél sneeuw bij jullie gevallen? Dat lijkt me wel, aan de weerberichten gezien te hebben. Ik hoop dat je nog mooie foto's daarvan hebt kunnen maken.

Die goede benaming bleef me in de keel steken Els, bij zoveel moois. En een mens hoeft dan ook niet meer ;)

Ik was ook super blij met deze pracht Louisa. Dat kreeg ik zomaar als kadootje van zaterdag op zondag. Beter was het niet te timen...

Ik was ietsje door de knieën gegaan Bengeltje, maar heel niet veel hoor. De sneeuw stond daar al bijna tot aan mijn knieën. Gelukkig kan je je daar tegenwoordig op kleden en had ik het heerlijk warm! Het doet een beetje Oostenrijks aan, vind ik. Zo mooi op die dennen, dat zien we in Nederland niet vaak...

Een gratis kadootje was het Ria. En nog wel hier vlakbij. Vanuit mijn huis zit ik hier binnen 1-2 km in de polder, langs het water of op de heide!! Wat dat betreft een bevoorrecht mens. Alleen moet je niet vergeten dat ik ook zo binnen 2 km de files van de randstad in kan rijden en da's dan weer minder :(

Jack, het was een droomochtend waar ik nu nóg wel van kan dromen ;) Gelukkig heb ik de foto's waarmee ik het zo weer voor de geest kan halen.

Ook jij geen woorden Bram? Laat maar en geniet in stilte... :-)

Zo was het 2 weekenden geleden Ko en nu sneeuwt het alweer!!! Het kan niet op dit jaar... Het enige verschil is dat het toen heerlijk weer was, terwijl het nu zo guur is als't maar kan! Gewoon binnen blijven is nu het advies!

Het was me een waar genoegen Odeveld om dit voor elkaar te fabrieken. Ben blij dat je dit ook kunt waarderen.

Indeed Anne. When winter is as such one, nobody will cry of sorrow...

Jammer dat er bij jullie niet zoveel sneeuw is gevallen dit jaar K@rin, heeft levert altijd zulke mooie plaatjes op, waar je helemaal vrolijk van wordt, vooral als de lucht ook nog eens blauw is. Maar jij kent dat wel, want als trouwe wintersporter krijg je dit regelmatig voor geschoteld, lijkt mij. Toch?

ALLEN ontzettend bedankt voor jullie leuke berichtjes, de LIKE's en ook nog eens de YS's. Helemaal top!!!

Fijne zondag verder en tot ziens. Christien.

« Previous12Next »

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on February 10, 2013
 • © All Rights Reserved
  by Chris10 ©
  • Camera: SONY DSC-HX1
  • Taken on 2013/02/10 10:04:03
  • Exposure: 0.001s (1/2000)
  • Focal Length: 5.00mm
  • F/Stop: f/4.500
  • ISO Speed: ISO400
  • Exposure Bias: 0.30 EV
  • No flash

Groups