Hiep Hiep Hoera voor LOUISA; 85 jaar!!!!!

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Louisa, van harte gefeliciteerd met uw 85ste verjaardag

Show more
Show less
Save Cancel Want to use bold, italic, links?

Comments (25)

« Previous12Next »
Louisa H on March 5, 2013

Dankje Bram,voor de wensen.

Ik weet niet of ik het ooit vertelt heb aan Berend,maar eenmaal hebben wij de Hop gezien op Terschelling en op dat ogenblik was de leiding onder ons een geweldige vogelliefhebber,wel die viel op zijn knieën van vreugde om dat hij de Hop zag,nu dat is bij iedereen blijven hangen natuurlijk,,,,Haha Ik denk niet dat Berend al zo ver gaat.

Groetjes,Louisa

bdeh on March 6, 2013

Bedankt Bram, ik heb speciaal naar foto's van vogels met open snavel gezocht.

Ik ben wel opgetogen als ik een vogel kan fotograferen die je niet vaak zult tegenkomen Louisa. Meestal wil ik dan ook zo snel mogelijk naar huis om het resultaat op de computer te bekijken. Maar op de knieën vallen zal ik niet snel doen. Groeten Berend

Louisa H on March 6, 2013

Je hebt het echt zo fijn samengesteld Berend, en dat van die open snavel heb ik gisteren maar gezien,,,ik vond dat ik alle maandag moest bedanken ,voor die mooie kaartjes die ze gemaakt hadden, maar was toen heel moe ,en is alles wat moeizamer verlopen .

Daar kan ik helemaal in komen dat je dat zo vlug mogelijk op de computer wilt bekijken want het kan daar nog heel anders uitvallen,,,,mijn toestel geeft op het schermpje prachtige kleuren weer maar op de computer word dat fel afgezwakt.

Groetjes,Louisa

bdeh on March 7, 2013

Ik heb de kaart graag voor je gemaakt Louisa en ik begrijp dat je op jouw leeftijd niet meer zo fit bent als op de mijne.

Ik kalibreer mijn scherm om betere kleuren te krijgen, maar eigenlijk moet ik ook nog een beter scherm kopen. Maar een goed scherm kost al gauw tussen de €500 - €1.000. Een professioneel scherm zelfs wel €2.500! Dus daar denk ik nog maar eens over na. Groeten Berend

bdeh on March 12, 2013

Hi Athol, thank you for the compliment. I made this for the anniversary of Louisa. Greetings Berend

« Previous12Next »

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on March 4, 2013
  • © All Rights Reserved
    by bdeh
    • Camera: Nikon D7000
    • Taken on 2013/03/04 15:59:40

Groups