A funny day with Anne and her Mother...

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Comments (17)

Erik van den Ham on April 12, 2013

Hier heb je vast een aardig werkje aan gehad om deze collage zo samen te stellen. We zien Anne, haar moeder en jouw hier in vele belichtingen! Heb je weer erg mooi gemaakt!!! De leukste blijven natuurlijk die van heerlijk stampen door de plassen.

Groetjes, Erik

Chris10 © on April 12, 2013

Zoals je ziet hebben we heel de dag lol gehad Erik. Anne was een gewillig object en wij erbij uiteraard ;)

Heel de dag hadden we ons binnenshuis vermaakt tót op het laatst de regen ophield en we er even opuit zijn getrokken. De rest van het verhaal zie je hier in de collage. Tot vallens toe in die plassen, het maakte haar allemaal niet uit. Nog steeds is ze gek op water en er niet bij weg te slaan.

Dank voor je reuze compliment! Groetjes, Christien.

Marco Lucas on April 12, 2013

Mooie meid !

bdeh on April 13, 2013

Hartstikke leuke collage van Anne (moeder en jou) Christien. MOOI genoeg om als poster af te laten drukken. Groeten Berend

Chris10 © on April 13, 2013

En haar naam is....... juist ja: Anne ;)

Hartstikke bedankt voor jullie berichtjes, Anne, Marco en Berend. Het was een dag vol fun ;)

Tjuus, Christien.

Chris10 © on April 13, 2013

Dat zou ik ook zo denken Anne ;)

Ria Overbeeke on April 13, 2013

Heel erg leuk! Heerlijk he, dat kinderen zich zo kunnen vermaken met regenplassen!

Chris10 © on April 13, 2013

Ik had een setje boerderij dieren voor haar mee gebracht en daar heefct ze eerst eindeloos mee zitten spelen. Je kan ze zien staan tussen alle foto's. Alles ging heel secuur op rij van groot naar klein en andersom. Nu nog steeds is ze zo perfectionistisch. Daarnaast gek op water en dat bleek wel die dag. Uiteindelijk moest haar moeder de sokjes uitwringen en de laarsjes leeggooien, zoveel water had ze geschept ;)

Groetjes, Christien.

Alicja Azalicja on April 13, 2013

Charming collage. L
Best regards

Louisa H on April 13, 2013

Wat een engelen geduld moet je daar voor hebben Christien,om zo een mooie collage samen te stellen, een heerlijk kindje lijkt me dat met een open vrolijk snuitje,hopelijk dat ze dat mag bewaren heel haar leven....Haha leuk toch al dat water .

Groetjes,Louisa

Chris10 © on April 13, 2013

Thank you Alicja for your woinderful compliment.

Best wishes sent your way... Greetz, Christien.

Chris10 © on April 13, 2013

Hoi Louisa. Pas geleden heb ik haar weer een hele dag gezien. Beetje bedeesd is ze en staat altijd eerst even 'wortel te schieten' zoals mijn nichtje zegt ;) Beetje kat-uit-de-boom kijkerig dus. Wel makkelijk hoor, want dan hoef je ook niet bang te zijn voor onverwachte dingen. Over enkele maanden wordt ze 4 en gaat dan voor 't eerst naar school. Ik geloof dat ze er wel zin in heeft.

Die fotootjes kwamen spontaan op, 's midddags toen ze even voor een slaapje naar boven moest. Steeds ging ze een treetje hoger op de trap en trok haar liefste smoeltje net zolang tot ik uit gefotografeerd was ;) Toen ze weer uit bed kwam ging het feestje gewoon verder, hahaha... met als toetje het waterballet ;)

Groetjes, Christien.

Jan van Aartsen on April 15, 2013

Een pracht collage Christien, zo te zien hebben jullie een pracht dag gehad. Ze is een beauty !!! En in de collage zal nog wel enige arbeid gezeten hebben, maar als het dan gelukt is heb je wel de voldoening :-)

Groetjes,
Jan

Chris10 © on April 15, 2013

Het was zeker een prachtige dag Jan. Genieten hoor met zo'n kleintje. Wat betreft het maken vd collage viel het alleszins mee. Het programma deed automatisch zijn werk, waarbij er alleen onderaan één foto zit die verkeerd is afgesneden :( Voor de rest was ik er reuze mee in mijn sas!

Groetjes, Christien.

els f-two on April 15, 2013

hele leuke en spontane collage met heel veel uitstraling.. leuk kind zeg!

Hielke Roelevink on April 16, 2013

Prachtig !! moest hier toch even op reageren wat is dit fraai om te zien via de panoramio viewer! al die kleine beeldjes krijg je dan nog op behoorlijk formaat,wat een poppy die Anne.Blijf die van Anne in de plassen het mooist vinden.....genoten !!!

Chris10 © on February 1, 2014

Hey, nog een berichtje van Els en Hielke hier.

Dank jullie wel daarvoor. In de plassen is het zo echt hè, hoe een kind helemaal in haar spel op kan gaan. We hadden een erg leuke dag. Toen was ze nog klein, en nu al zo groot dat ze inmiddels naar de basisschool gaat.

Groetjes, Christien.

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on April 12, 2013
  • © All Rights Reserved
    by Chris10 ©
    • Taken on 2011/07/29 19:38:51

Groups