voor ingebonden vrouwtjes, klein en met kinderstemmetjes

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]
Show more
Show less
Save Cancel Want to use bold, italic, links?

Comments (16)

Margaritha on April 20, 2013

Wat een leuke foto van deze 'zitschoenen' zoals mijn zus ze noemt. Ik kon er vroeger goed op lopen door mijn erg holle voeten maar weet dat het niet echt gezond is voor de rug. Dus loop al járen op gezonder schoeisel en bij gelegenheden zoals schouwburg en feestjes en af en toe thuis, op iets minder hoog schoeisel.

Carl030nl on April 21, 2013

Nu kunnen de vrouwen er tenminste zelf voor kiezen en mannen hebben het 'nakijken'. H.G. Carl

Syborgh No Views on April 21, 2013

Mijn moeder was zo iemand die een groot deel van haar leven 'op hakken' heeft gelopen. En haar voeten gingen, toen ze in de tachtig was, qua vorm aardig de kant uit van die spitse Lotusvoetjes, alleen wat groter.

Ik droeg toen ik rond mijn zeventiende was, ook wel eens naaldhakken, vooral als ik met een evengrote of kleinere man op stap was.. om nog groter te lijken dan ik al was (1.78). In mijn jeugd werd ik als lange dunne meid, in een stad als Arnhem waar veel zéér kleine mensen wonen (zou dat een Bataafse erfenis zijn?) vaak uitgescholden om mijn lengte. En daar wou ik iedereen met de neus inwrijven door me nog langer te maken. (Waar ik vooral mijzelf mee had want ik heb als hypermobiel erg kwetsbare voeten.) Ook onder druk van mijn eerste echtgenoot, die nog groter is dan ik (1.88), deed ik het. Meestal cowboylaarzen. (Die toen nog echt mooi waren). Uit eigen, echt vrije keus heb ik nooit op hakken willen lopen.

Trudi on April 23, 2013

Misschien alleen als "zit-schoenen", zoals Margaritha het noemt. Maar zelf ben ik niet zo modebewust, hoor. Gewoon lekkere stappers of lage enkellaarsjes van Helioform met extra brede leest, Fried. Of degelijke Teva-sandalen. En 's avonds vooral teenslippers; die gewone van plastic. Heerlijk om m'n voeten zo vrij te laten.

Syborgh No Views on April 23, 2013

Yes! Teva sandalen! Die heb ik ook. Maar dan de Womens Olowahu Ik kan geen 'makkelijke' brede wandelschoenen dragen vanwege mijn moeilijke voeten; ze moeten juist smal zijn om de slappe elastieken boel bij elkaar te houden. Maar Teva sandalen en Arcopédico's doen het prima. En de vroegere schoenen van Wolky (mijn laatste paar is van 2003) daar loop ik nog steeds op. Helaas heeft Wolky alleen nog maar rare brede modestappers met wipneuzen.

Trudi on April 23, 2013

Ik heb vorige maand juist Wolky's gekocht, Fried; beetje gympjes-model. Nee, meer basketball-gympjes-model, maar dan steviger. En daar doe ik dan mijn steunzolen in. Jaja ;(

Syborgh No Views on April 23, 2013

Gymoies kunnen heel leuk zijn. Maar ik vind die tegenwoordige rage van dikke wipneuzen zo lelijk. (Ik blijf een kokette wat schoenen betreft.. ;)

Maxburgh on May 14, 2013

Lijkt wel de garderobe van mijn nichtje ; die heeft ongeveer een 30-tal paren van dit kaliber. Geemancipeerde meid hoor

Syborgh No Views on May 14, 2013

Maar ze zijn zo vreselijk lelijk, Max, met die buitenproportionele hakken en wanstaltig dikke zolen. Een soort klompvoet krijg je er door. En de meeste vrouwen kunnen er helemaal niet op lopen, zodat het lijkt alsof ze een volle luier hebben. Wat dáár nou seksie aan is..

Maxburgh on May 16, 2013

Nee, mooi zijn ze niet. En sexy ??? Ach en omgekeerd geldt ook : de dingen die 35-40 jaar geleden sexy werden bevonden zijn dat nu bijna niet meer.

Syborgh No Views on May 18, 2013

Dus sexy is domweg een kwestie van mode denk je? (Alleen het woord al..)

Maxburgh on May 20, 2013

Nou , eerder een kwestie van geleidelijke verschuivingen mede door o.a. de "sexuele revolutie". De opwinding die een blote enkel teweegbrengt zal vermoedelijk niet meer zo intens zijn als wat ie was in de 19e eeuw.

Syborgh No Views on May 20, 2013

Mode, dus. Dat mainstream cultuurverschijnsel waar 'men' zich in veilig kan voelen zonder ergens over na te denken. Ik woon tegenwoordig in een modewijk. Ik weet er alles van.

NIMBUS on June 23, 2013

So wie sie dastehen in Reih und Glied und ohne Hirn haben sie fast etwas Soldatisches und strahlen in all ihrem Lackglanz etwas aus, das auch ironisch gesehen werden könnte. Sie sind die Satire auf sich selbst.

Das Glück, das eine Illusion ist, wird wahr für die, die daran glauben.

Der Herdentrieb wohnt dieser Präsentation bereits inne.

Ich gratuliere Dir zu diesem Blickwinkel, der bereits Interpretation genug ist.

Beste Grüße, Michael.

Syborgh No Views on June 23, 2013

Wie ich gedacht habe.. 'chinesische' Füße kriegt man davon.

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo taken in Winkelcentrum Presikhaaf, Arnhem, Netherlands
Dolcis

This photo was taken indoors

Photo details

 • Uploaded on April 19, 2013
 • © All Rights Reserved
  by Syborgh No Views
  • Camera: Canon PowerShot A480
  • Taken on 2013/04/19 13:22:21
  • Exposure: 0.017s (1/60)
  • Focal Length: 6.60mm
  • F/Stop: f/3.000
  • ISO Speed: ISO320
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups