Number 500!

Selected for Google Maps and Google Earth

..of the amazing collection of Christien! :)

Show more
Show less
Save Cancel Want to use bold, italic, links?

Comments (5)

Chris10 © on May 7, 2013

YES!!! Dit is wel een heeeele mooie Jeroen. Tjongejonge, dat je daar zo lang mee gewacht hebt zeg! Ik vind hem erg mooi en hij mag zeker nummer 500 worden. Ik vind de contrasten ook altijd zo mooi. Soms aan één kant de lucht nog helemaal blauw en het gras heel licht groen.... Een juweeltje hoor. Hier komt ie dan: een welverdiende YS.

PS: Ik was afgelopen zaterdag nog een paar uurtjes in Alphen ad Rijn en heb denkbeeldig naar je gezwaaid ;) Voor de rest ook de molen weer even op de foto gezet, de lucht was prachtig. Ik denk dat ie ooit ook wel op Pano komt ;)

Groetjes en slaap lekker straks. Christien.

Jeroen Verburg on May 8, 2013

Wow, dat is een hele eer Christien Blij dat hij in je verzameling mag. Hij zat nog in mijn PC omdat je van die dagen hebt dat je een paar mooie gemaakt hebt, en dan de volgende dag weer, en voor je 't weet ben je vergeten wat je allemaal nog hebt. En dan blijft altijd nog de vraag wanneer het juiste moment is om een foto te plaatsen. En voor deze was dat duidelijk NU! :)

Jack Tol on May 8, 2013

Ja deze mag je zeker niet in je archief laten verstoffen Jeroen. Een beauty waarop ik - zoals Christien al weet - wederom een beetje jaloers ben, omdat het mij nog steeds niet gelukt is om er eentje vast te leggen. Ik zie ze altijd als ik mijn camera niet bij me heb. Ook vanavond nog ben ik er met de auto op uitgetrokken, aangezien de weersomstandigheden er naar waren om een regenboog te laten ontstaan. Maar helaas... weer niet gevonden. Daar staat tegenover dat ik wel bij ons in de buurt schitterende luchten heb getroffen met echt een bijzondere bonte kleurenpracht. Een fotootje daarvan heb ik zojuist geplaatst. Toch blijf ik nog hopen om zoiets moois als deze regenboogkiek te maken. Een topplaat.

Groeten,

Jack

Jeroen Verburg on May 8, 2013

't was voor mij ook de avond van de gemiste kansen Jack. Regenbogen zijn inderdaad lastig. Ik herinner me een prachtige, dubbele complete boog. Ik sprong haastig uit de auto, maakte een serie (past nooit in één shot) en was tevreden. Tot ik thuis kwam en zag dat de camera op manual focus stond en was afgesteld op dichtbij. Grrrr...

Jeroen Verburg on May 9, 2013

Ja, David dit soort 'luchtige' gesprekjes maakt het extra leuk op Pano, toch? :) Hartelijk dank voor je Like en Ster!!

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Jeroen Verburg
the Netherlands

Photo details

  • Uploaded on May 7, 2013
  • © All Rights Reserved
    by Jeroen Verburg
    • Camera: NIKON CORPORATION NIKON D5000
    • Taken on 2010/09/25 10:51:15

Groups