* 'NL Panoramio Meeting 2013' in Heusden. Ook dit jaar werd er weer tijd vrijgemaakt voor de groepsfoto. Een impressie van het sfeertje tussen 12:06:31 en 12:31:31 uur...

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Dank Nico voor het maken van de twee groepsfoto's. Dank organiserend comité Marie-José, Anita en Wim. Het was weer een fantastische dag!

Show more
Show less
Save Cancel Want to use bold, italic, links?

Comments (27)

« Previous12Next »
els f-two on May 23, 2013

erg leuke serie collages van de panodag.. leuk om te bekijken, jammer dat het een wat grijze dag was, maar ik begreep dat het erg gezellig was, groetjes, Els

Chris10 © on June 1, 2013

Erg bedankt voor de Ster die ik voor deze pano mocht ontvangen van jou Jan. Fantastisch!

Het werd weer een gezellig boel hier.

Groet, Christien.

Chris10 © on June 1, 2013

Ja Jack K, het is een beetje een gewoonte van mij geworden om een collage van het maken van de groepsfoto in elkaar te fabrieken. Terwijl sommigen zich allang opgesteld hebben in rijen van drie staan anderen nog rustig foto's te maken of een babbeltje ;) Zo gaat het al jaren en zo zal het nog jaren gaan, vermoed ik ;)

Groetjes hè, Christien.

Chris10 © on June 1, 2013

Reuze leuk Els, een dag als vanouds. Dit keer (als ook vorig jaar) niet zulk mooi weer, maar daar leed het dagje uit niet onder.

Iedereen moest er weer aan geloven en zo heb ik dan ook een aantal collages kunnen maken ;) Dat hoort er een beetje bij, vind ik.

Groetjes, Christien.

Chris10 © on June 1, 2013

Hahaha, Friesland is inderdaad dichtbij voor jou Bernard. Wie weet, waar en wanneer we weer gaan plannen. Hindeloopen scoort hoog, maar misschien zijn er ook nog andere kanshebbers. Hindeloopen is geen Vestingstadje en dat zou dan de eerste keer zijn. Maar goed, het heeft wel sfeer, lijkt me. Niet te groot en van alles in petto.

Dank voor je compliment en nog een fijne avond. Groet, Christien.

bdeh on June 10, 2013

Hallo Christien, ik ben weer terug op Panoramio. Tijdens mijn afwezigheid heb je mooie foto's geupload. Ik kan helaas niet elke foto van commentaar voorzien. Het spijt me dat ik niet aanwezig kon zijn op de Pano meeting 2013 in HEUSDEN

MOOI!! Groeten Berend

©junebug on June 13, 2013

It seems everybody had a lot of fun at the Pano meeting!:) Beautiful collage, Christien! Greetings, Anne

« Previous12Next »

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on May 20, 2013
  • © All Rights Reserved
    by Chris10 ©
    • Taken on 2013/05/20 13:11:59

Groups