Don't Worry, Bee Happy

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Dont Worry, Bee Happy

Op maandag 24 juni 2013 reed een witte Arriva touringcar met daarop Bijen Elf Steden Tour de elf steden route met aan boord politici, burgers, kunstenaars en muzikanten. Onderweg werden de reizigers in de gemeenten ontvangen door hun collegeleden.

De Bijen Elf Steden Tour vraagt in de media aandacht voor de wereldwijde bijensterfte en roept gemeenten en burgers op om te stoppen met het gebruik van gif. De colleges van B & W van de Elf Steden is gevraagd of zij bereid zijn het bijenconvenant te tekenen. (Lees meer, Bron: www.bijenlint.nl)

Het was een zeer geslaagde dag! Bijna alle colleges waren bereid het convenant te tekenen. Nu hopen dat het niet bij goede intenties blijft en dat het groen in de steden milieuvriendelijk beheerd gaat worden. Dat maakt uiteraard niet alleen de bijen blij maar ook alle andere insecten die lijden onder het gebruik van pesticiden.

Show more
Show less
Save Cancel Want to use bold, italic, links?

Comments (6)

odeveld on June 26, 2013

Mooi!!!!! Met vriendelijke groeten, Odeveld

Nadia Kushnir on June 26, 2013

LIKE!

Louisa H on June 26, 2013

Een prachtige scherp macro plaatje Erik, met de bij vriendelijke Phacelia....en de bij zo mooi in beeld .....helemaal passend bij je tekst.

Groetjes,Louisa

Jack Tol on June 27, 2013

Ik stop niet al te vaak macro's in mijn favo-bak, maar deze gaat daar zeker BIJ.

Groeten,

Jack

bdeh on June 28, 2013

Ik hoop dat de politici nu iets gaan doen dat BIJdraagt aan de verbetering van de bijenstand Erik. Hele MOOIe macro van bij en bloem, groeten Berend

Martin Bring on July 9, 2013

Busy Bee! Nice capture.. Like

Marty

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on June 26, 2013
  • © All Rights Reserved
    by Erik van den Ham

Groups