sociaal netwerken.. ja, gezellig!

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Foto & layout © Syborgh

Show more
Show less
Save Cancel Want to use bold, italic, links?

Comments (13)

Carl030nl on September 2, 2013

Lekker strijdbaar! Heldere uitvoering en goede boodschap.

Syborgh on September 2, 2013

Merci Carl. Je bent vrijwel de enige die er op gereageerd heeft dus extra veel dank. :)

Trudi on September 2, 2013

Welke provider (of hoe het moge heten) volgt mij niet, Fried?

Syborgh on September 2, 2013

Geen Trudi. Maar deze Amerikaanse hyperkapitalisten zijn het aller-allerergste; zij trekken zich van de Europese wetgeving geen ene mallemoer aan omdat ze geld zat hebben om te spenderen aan eindeloze rechtsgangen die tegen ze worden aangespannen door bijv. onze geweldige Neelie.

janny on September 3, 2013

Wat was er nou eigenlijk niet meer goed aan de bestaande presentatie. De argumenten tot verandering zijn mij zeker ontgaan.

Trudi on September 3, 2013

En rechtszaken in de USA zijn niet mis!

Syborgh on September 3, 2013

Het is een soort obsessief-compulsieve stoornis oftewel dwangneurose, Janny, die veel voorkomt onder de managers en bouwers van dit soort websites. Als ze het laten zoals het is dan hebben ze een gevoel van Stilstaan. Niet Groeien. En dat betekent FALEN en slappe hap. Dan ben je geen vent maar een mietje. Zoiets. Bovendien ben je ook je baan/inkomsten kwijt als het allemaal Appie-Kim is. Je kent toch het principe van de marktwerking? Er moet steeds Iets Nieuws komen want geen groei is stilstand en stilstand betekent geen winst. Dus zijn de zaken al snel Niet Meer Van Deze Tijd! Denk maar aan al die brilmonturen die steeds weer NMVDT zijn.. ;)

janny on September 10, 2013

Dat er op bepaalde punten af en toe verbeteringen/veranderingen moeten worden aangebracht kan ik me voorstellen, maar zouden de moderatoren van Panoramio zo beducht moeten zijn voor de hete adem in hun nek van de Googlebazen, dat ze meteen de hele boel maar op de schop hebben gegooid? Flickr, Yahoo, is toch geen concurrent . Nou ja, ik ben benieuwd hoe lang de “classic look” gehandhaafd blijft want ik heb nog steeds geen volledig scherm met de “new look” (die lange rokken zijn toch ook al weer terug evenals de wijde pijpen)

Syborgh on September 23, 2013

Dat hele idee van tweedehands spullen die opeens Vintage heten! Zoals in 'onze tijd' mensen in Omajurken liepen en ze nu weer op Omafietsen rijden. Nu ben ik zelf oma, maar ik heb slechts met grote weerzin op zo'n "Omafiets" gereden want je trapte je dood op zo'n zwaar kreng zonder versnellingen. Zeker tegen al die stijltes in Arnhem op. Ik heb er een ongeneeslijke hekel aan fietsen aan over gehouden, aan die leuke vintage omafiets.. ;) En inderdaad die smerige wijde pijpen en plateauzolen zijn ook weer helemaal trug! Destijds wilde ik er al niet in lopen omdat het zo vreselijk mainstream was. Ik heb geloof ik nooit in nadoen-kleren gelopen. Mijn moeder maakte onze kleren altijd zelf. En ik ook later, meestal naar eigen ontwerp.

He, gezellige klets!

Groeten, Fried

janny on September 25, 2013

Haha, in onze jeugd was een omafiets truttig, sportmodellen, die moest je hebben; nu rijdt mijn kleindochter op een omafiets met een krat voorop en daarin haar hond met het koppie in de wind. Als je niet (meer) je kleren zelf maakt ben je helaas wel aangewezen op wat er te koop is.

Syborgh on September 26, 2013

Precies, truttig was het ook. Ik herinner me hoe teleurgesteld (zeg maar rustig woedend) ik was toen ik voor Sinterklaas een opgeknapte tweedehands fiets kreeg, zo'n zwarte met gebogen damesframe, terwijl ik toch zeker wist een sportfiets gewenst te hebben. Naast de wenselijkheid om moderedenen, was zo'n sportmodel, met versnellingen uiteraard, hier in Arnhem echt geen luxe. Helaas was de Sint niet bemiddeld genoeg om mij die te geven. :(

Rumlin on September 27, 2013

"BIG BROTHER IS WATCHING YOU"

Syborgh on September 27, 2013

But now in the capitalist world, Aleks!

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

This photo is currently not mapped.

Suggest location

Photo details

  • Uploaded on September 1, 2013
  • © All Rights Reserved
    by Syborgh

Groups