Darakeh, Teheran, Iran

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Comments (4)

idahodon on October 5, 2013

Excellent photo dear beautiful Vlinder! L+F! Warmest wishes, Don.

Andrjuschenka on October 6, 2013

Mysterieuze stenen platen - glad als spiegel! Schaduw en zwart aan de hitte van de zomer te verdrijven om het te leunen - rusten op het voorhoofd te koelen - en het oplossen van het mysterie van haar dromen in de rangschikking...!

Uw foto spreekt mij erg aan - het moet op mijn absoluut favoriet!

Geniet van de laatste paar vleugelslagen warme nazomer dagen .... langzamer en langzamer ... Wanneer u trek jezelf terug in je cocon, mijn gevleugelde zielen - vriendin? :-):-)

Het omarmt je

Andreas

✿ Vlinder ✿ on October 7, 2013

.. Je ziet mij door je prachtige zielen OOG , die kun je vergelijken met 10x meer dan de beste Spiegelreflex camera :-)!!,Daarom zie je een VLINDER! maar voor mijn gevoel ben ik nog steedse in die je genoemde cocon:-((.. en ik hoop dat voordat te laat is als een vrije ,wild vliegende Vlinder word geboren..!!, maar wel Beste geraden over die : gevleugelde zielen Vrienden!:-)..mijn lieve Andreas! en niet allen ik maar ook PLATO is eens met jou mooie diepe dansende cement:-)!..Hij zegt:"Gevleugelde zielen volgen in het hemelruim de goden, en proberen zo dicht mogelijk bij hen te blijven. Als dat hun lukt, kunnen ze boven de top van het hemelgewelf uitkijken; daar, en alleen daar, is 'het ware' te zien. Er is niets waar de ziel zo sterk naar hunkert als zich te laven aan de aanblik van de zuivere waarheid. Voor de vleugels die de zielen omhoog voeren is de waarheid hun voedsel; zolang het een ziel lukt om dicht bij de goden te zijn, blijven haar vleugels ook sterk."..wens ik je nog nog wat warmte met de laatste zonnestralen die nu in Westen schijnt!.....met een vlinder ziel omhelzing:-).. en ik dank je voor je favoriet! toevoegingen!;-).

Je gevleugelde zielen Vlinder vrienden!:-)..

Andrjuschenka on October 7, 2013

Het is waar, lieve Vlinder - Vriendin: Wat ik zie is prachtig...! En het is mooi in alle dimensies, in alle mogelijke ...! Ik nog steeds zie je vrij en zorgeloos buiten uw cocon - en ik wens de zomer zou eeuwig duren ...! Maar voor de winter, je lieve ziel, voor de winter neem ik een paar stralen van de zon met ... een paar vleugelslagen .... een lachje .... een kijkje ....! Dat zal me warm te houden ... en kan houden ...! :-):-)

Een lieve omhelzing van

Andreas

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on October 5, 2013
 • Attribution
  by ✿ Vlinder ✿
  • Camera: NIKON COOLPIX S6200
  • Taken on 2013/09/02 07:57:15
  • Exposure: 0.033s (1/30)
  • Focal Length: 5.20mm
  • F/Stop: f/3.300
  • ISO Speed: ISO160
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups