Panoramio is closing. Learn how to back up your data.

Kasteel Ammersoyen - Bruidsboeket

Kasteel Ammersoyen - Bruidsboeket

Slideshow of my tag Flowers

Trouwlocatie

Het kasteel is te gebruiken als locatie om te trouwen. Ook feesten, vergaderingen of productpresentaties zijn mogelijk. De trouwzaal biedt maximaal 45 zitplaatsen en 55 staanplaatsen en is beschikbaar van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de kasteelbeheerder via ammersoyen@glk.nl of (073) 5949582.

Feesten

Het is ook mogelijk om in deze historische ambiance een feest te geven. U heeft de keuze uit het kasteel of het naastgelegen koetshuis. De maximale capaciteit is 250 personen, afhankelijk van het aantal ruimten, de activiteiten en de zaalopstelling. Huiscateraar Hutten Catering, garandeert een bijzondere invulling van uw culinaire wensen. Voor nadere informatie kunt u bellen met (0413) 366633.

Vergaderingen

Het kasteel kan uw vergadering, productpresentatie of teambuildingactiviteit extra allure geven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (073) 59 49 582 of ammersoyen@mooigelderland.nl.

Beperkte voorzieningen

In het kasteel zijn beperkte voorzieningen voor mindervaliden aanwezig. Alleen de hoofdverdieping is door middel van een plateaulift bereikbaar. Honden (met uitzondering van hulphonden) en andere huisdieren zijn niet toegestaan en in het kasteel geldt een algemeen rookverbod. Trouwen of een feest houden op deze historische locatie is prachtig, maar de zorg voor het behoud van dit unieke Gelderse erfgoed brengt wel enkele beperkingen met zich mee. Onze kasteelbeheerder Godelieve Prins, telefoonnummer (073) 59 49 582, brengt u daarvan graag op de hoogte.

Bron: www.glk.nl

Show more
Show less

Photo details

  • Uploaded on October 22, 2013
  • © All Rights Reserved
    by Erik van den Ham