pontica
Best photos All photos
694
photos
245
on Google Maps
views
Sunt bucurestean,dar iubesc sa merg pe munte. De profesie,economist. Timp de 4 ani am participat la impaduriri,in sudul Romaniei. Sunt primul roman pe al patrulea varf al Turciei,Kackar daglar,3937 metri(august 1995) si primul roman pe varful Uchitel ,4535 metri,din Kargastan,august 2006. In 2013 am incercat escalada unui varf de 4856 metri,in Georgia,dar am ajuns pana la 4000 de metri. Iubesc panoramio si datorita lui mi-am facut 2-3 prieteni cu care mai tin legatura,dar si dusmani de moarte. Pana la urma,ramane in viata ceea ce ai construit,tangibil sau intangibil. sunt unul din cei 10516 de semnatari ai petitiei de ramanere in viata a panoramio.

pontica's conversations

Klasse Foto, LIKE&FAV! Liebe Grüße, iflbo

Un precioso efecto envuelve ese bello lugar para descansar. L+F
Cordialmente, jantoni.

Bella scena invernale, ben ripresa.
LIKE
Ciao, Paolo

Multumesc si eu.Ai poze foarte frumoase. Site-ul oficial al parcului: bmb.ro Blogul Oanei Achim Cristea: romania-vazuta-din-caiac.ro, are multe poze cu Balta Mica a Brailei,superbe,profesionale,nu ca ale mele...:)

Pare tentant pe aici.tinutul se intinde mult,asa cum imi place.cred ca imi dai idei.multumesc de atentionare,voi incepe cercetarile!

thank you very much,Add Page!

Sehr schönes Foto!

 !Like222!

Mit freundlichen Grüßen, Norbert

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

pontica's groups