pontica
Best photos All photos
694
photos
245
on Google Maps
views
Sunt bucurestean,dar iubesc sa merg pe munte. De profesie,economist. Timp de 4 ani am participat la impaduriri,in sudul Romaniei. Sunt primul roman pe al patrulea varf al Turciei,Kackar daglar,3937 metri(august 1995) si primul roman pe varful Uchitel ,4535 metri,din Kargastan,august 2006. In 2013 am incercat escalada unui varf de 4856 metri,in Georgia,dar am ajuns pana la 4000 de metri. Iubesc panoramio si datorita lui mi-am facut 2-3 prieteni cu care mai tin legatura,dar si dusmani de moarte. Pana la urma,ramane in viata ceea ce ai construit,tangibil sau intangibil. sunt unul din cei 10516 de semnatari ai petitiei de ramanere in viata a panoramio.

pontica's conversations

LIKE for your street-view, Mahdi.

Best wishes, Annelie

cum se poate ajunge aici,din Brasov?

Nici de biserica asta nu am auzit,dar e foarte interesanta,cred ca si locurile inconjuratoare.e tara descoperirilor placute,Romania!

am vizitat prin 2007,mai,bisericile fortificate din Transilvania,dar nu stiu unde este Cincu,pe langa ce localitate mai importanta se afla.Pacat de ele,ca-s uitate.Depinde de un ministru al Culturii cu viziuni mai ample,ca fonduri s-ar gasi.

Multumesc, Nox Arcanum!

Multumesc pentru cuvintele frumoase.Fac si eu ce se poate. La multi ani,iti doresc,Nox Arcanum ,si cat mai multe ture pe munti!

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

pontica's groups