wandor57
Best photos All photos
902
photos
826
on Google Maps
views
"Megtanultam, hogy az emberek elfelejtik, amit mondasz, és elfelejtik, amit teszel. Az egyetlen dolog, amire emlékezni fognak, az, hogy milyen érzéseket váltottál ki belőlük." -Maya Angelou- I learned that the people forget what I say already, and what I make. It is the only thing, which they will remember, what kind of feelings I induce in them.
« Previous12345678Next »

wandor57's conversations

Všechny fotky moc pěkný. Zdravím

Nádherná fotka. Nejkrásnější loď v maríně. :-)

Ich liebe den Schnee und Eis.

Ich bin froh, dass es Ihnen gefällt.

Vielen Dank für Ihre nette Meinung

Grüße Gyöngyi

LIKE. Très belle photo. Amitiés. Merci de votre commentaire sympathique et like. Mayaamon.

Nagyon jó fotókat készítesz, a táj persze magában olyan amilyen :) közülük a legtöbb ismerős, kellemes emlékeket idéz, viszont sok új ötletet is kaptam, amiért külön köszönet. Nékünk a távolság miatt csak több napos túrák jönnek szóba, de bármennyi napra is szervezem, egy percet sem tudunk haszontalan tölteni, annyi a látnivaló. Köszönöm az élményt, üdvözöllek

-Vendel-

Kevesen észlelik a szép dolgokat a környezetükben a hétköznapi turisták, gratulált képeim egy olyan helyen készültek ahová nem igen járnak itthonról, a Hochschwab gyakori cél mászható, aztán legközelebb a búcsújáró Grossglockner. Észre sem veszik, hogy közte is van valami, nem is akármi az Ennstali hegyek többek között, nagyszerű vidék nehezen mászható remek hegyek , abban a szerencsés helyzetben vagyok ,hogy Sopronból bejárhatom a vidéket egy nap , miután mindössze 470 km, s ha szeretsz vezetni és látsz is közben nem akadály , én már csak ilyen vagyok! Üdvözlettel - Viktoria Szépek a képeid a legjobbakat!

Nagyon szép!- Viktoria

Thank you Pascal for visit and YSL ! Greetings, vterezia

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

wandor57's groups