wandor57
Best photos All photos
902
photos
826
on Google Maps
views
"Megtanultam, hogy az emberek elfelejtik, amit mondasz, és elfelejtik, amit teszel. Az egyetlen dolog, amire emlékezni fognak, az, hogy milyen érzéseket váltottál ki belőlük." -Maya Angelou- I learned that the people forget what I say already, and what I make. It is the only thing, which they will remember, what kind of feelings I induce in them.
« Previous12345678Next »

wandor57's conversations

Hi Anico! I say thank you for your visit and the praise! It was my fortune that the unsettled time and the edge got it cloudage the light of the setting sun coloured it so!

I welcome you from Hungary Vendel!

Igen Gábor, itt a Várkertben működött hajdanán, a 60-70-es években felnövő generációk legendás szórakozóhelye, az Ifi Park! Jártam én is elég sokat oda, "meg merem" mondani...:)) Te is jártál oda? Mert akkor hasonló korúak vagyunk... Később meg az Omega-ra jártam a Műszaki Egyetemre! Felejthetetlen idők voltak! Gondolom, Neked is...!:)

Szia, üdv.: Kati

Szia Wandor! Igen hallgattuk és remélem mi is meghallgathatjuk újra, de addig is gondolj ránk ha ott leszel!

Nagyon tetszett nekem is, megérdemelte, hogy lefotózzam!:) Köszi Krisz a látogatásodat és a dicséretet!

Üdv.: Kati

Gyönyörű szivárvány! Üdv: Eta

Nagyon érdekes a perspektíva, jó kép!

Üdv: Szilard

Kiváló felvétel, gratulálok, Vendel!

Üdv: Szilárd

Szóval az a "habzó hullám" inkább valami vízesés félének néz ki, ha jobban megnézem..! De akármi is, csodálatos az egész, és annyira szépek a színek, a zöld különféle árnyalatai!:)

Szia!

Fantasztikusak azok a felhők, milyen szuper lenne belefeküdni a közepébe, csak úgy csalogatja az embert..!:)) Gyönyörű ez a fotód, már régóta kedvencem ez is! Szia!

Friends

  • loading Loading…

 

wandor57's groups