Marco Lucas
photos
on Google Maps
views

Marco Lucas's conversations

Excellent point of view, great result. Greetings - Christos.

Marco, de eerst volgende keer dat we er komen zal ik mijn best doen om te letten op iets glimmends, kleins, wellicht iets door roest aangetast, iets dat ergens ligt op een plek waar je niet zo snel zoekt... Dank je voor je commentaren! Hartelijks, Phil.

Marco, :) Goddank gaat ze nooit ver!!! Ik moet soms wel mijn best doen om haar bij te houden, dat vindt ze leuk en het houdt de spanning erin...

THX, Marco! Hartelijks weer, Phil.

Marco, dank je! ...We lopen hier vaak omdat het er idd mooi is; ik heb alleen zelden een fototoestel bij me. Deze keer zat het mooie weer mee en heb ik zowaar een paar aardige plaatjes kunnen maken.

Marco, geweldig, deze regels van Bloem... Je voelt hoe hij vecht om de monotone dagen met het ouder worden door te komen... Als er geen verrassingen meer zijn in je leven en je hebt ook niets meer om naar uit te kijken maar je bent desondanks in staat om zoiets moois en bijzonders te schrijven over de situatie waarin je verkeert, dan ben je een begenadigd dichter! ...Het 'ongekleurde' namiddaglicht op deze foto steekt daarbij maar bleekjes af! ...Dank je voor al je aandacht en reacties op mijn foto's! Hartelijks en hele fijne feestdagen en een geweldig 2015 wens ik je toe! Phil.

Een sprookje!!!!

YSL

Greot, Arina

Mooi verhaal, Fred :-)

Dankjewel Marco, het was een koude maar inderdaad windstille avond. De foto is genomen in Archeon, waar de hele dag de Midwinter Fair werd gehouden. Het was een heerlijke dag voor fotografen!

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Marco Lucas's groups