Feitse Boerwinkel
photos
on Google Maps
views
I live in "HOLLAND"or The Netherlands, in Alkmaar.My aim is to let you enjoy my pictures in the spirit of the two founders of [Panoramio]( http://en.wikipedia.org/wiki/Panoramio).Thanks for all your visits and kind comments, I wish you all the best of life and a lot of joy with PANORAMIO.

Feitse Boerwinkel's conversations

Ik ben ook met die stoeltjeslift naar boven gegaan en heb daar deze foto genomen van het kasteel.Maar het kasteel bezoeken en bereiken kan gemakkelijk met de auto.

Dank voor je reactie.FEITSE.

Ik was op doorreis nog geen 24 uur in deze mooie oude stad GERARD; Deze foto is van vroeg in de morgen en het goot uit een loodzware wolkendek.De avond hiervoor was het mooi weer en heb ik gelukkig een paar mooie plaatjes kunnen maken.Helaas heb ik door tijdgebrek de kerk niet van binnen gezien.Het is de moeite waard een paar dagen in deze stad te verblijven.Bekend is ook dat dit een gerenomeerde studenten-stad is waar veel buitenlandse studenten verblijven.

Bedankt voor je bezoek en reactie, Groeten FEITSE.

Mooi en heel herkenbaar beeld. Ben regelmatig hier te vinden.

Thanks for visit and kind comment to Amparo, Sergeant Gonzalez, crvzr and Gala ... dear friends, you are always welcome in my gallery => best regards from Italy, Fabrizio.

Excellent photo!!! Greetings from Athens.

Heel mooie, sfeervolle compositie met prachtige kleuren! L! Mvg, Odeveld

Thanks a lot for your visit kind comment and nomination LIKE&YS,

Ali Reza

GREETINGS, Salih.

I am glad to see you again NTINOS, thank you for your appreciation.

Greetings, Feitse.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Feitse Boerwinkel's groups