Feitse Boerwinkel
photos
on Google Maps
views
I live in "HOLLAND"or The Netherlands, in Alkmaar.My aim is to let you enjoy my pictures in the spirit of the two founders of [Panoramio]( http://en.wikipedia.org/wiki/Panoramio).Thanks for all your visits and kind comments, I wish you all the best of life and a lot of joy with PANORAMIO.

Feitse Boerwinkel's conversations

Het is echt adembenemend, bedankt voor het delen!

Allen dank voor de mooie commentaren en Feitse jammer i.d.d. dat je er niet bij kon zijn. Het is en blijft een prachtig evenement en niet alleen zeer kijkenswaardig vanaf de (lees: mijn toekomstige kantoor-) plek waar ik nu zat, maar eigenlijk vanaf elke plek op deze route.

Groeten,

Jack

Bonita toma y bonita información,

LIKE

Saludos cordiales es de Pa

Beautiful photo. Thanks for posting it.

Magically beautiful scenery.人

Beautiful reflection.

✰ ♥ LIKE IT &

Sincerely Gyöngyi

Interesting shot, LIKE 20, thank you for comment and greetings from Peter.

Wow, breathtaking morning awakening! L+F! Best greetings, Reto.

Στέλιο, χίλια ευχαριστώ φίλε!!

Het juiste moment is niet zo moeilijk als de camera direct doet wat ik vraag en de juiste positionering is natuurlijk een kwestie van knippen en scheren.Daar zit voor mij vaak het plezier in.Met zo'n foto ben ik meestal minuten lang bezig voordat ik tevreden ben, en ook bij dit plaatje ben ik achteraf niet helemaal content:: iets te licht, maar dat blijkt vaak na het uploaden waardoor het resultaat anders over komt dan mijn bedoeling was. Uiteindelijk ben ik natuurlijk verguld met de gemotiveerde waardering van jou.

Een fijne dag vandaag, FEITSE.

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Feitse Boerwinkel's groups