Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
nicktaylor
896
photos
814
on Google Maps
views

nicktaylor's conversations

Kedves Gyurica! Egyelőre az egyetlen lehetőséget választottam: Google+. A barosi a freemail-en, a barosimihaly pedig a g mail-en továbbra is várja a leveleket!

Nektek jó egészséget kívánok, és szerintem találkozunk még, csak a platform változik ;-). Mihály

Köszönöm kedves Péter, de nem regisztráltam a facebookra. Fülekről és Losoncról pár régi képeslapot őrzök és fakuló diapozitívokat.

Üdv,

GyurIca

Kedves Mindenki!

Köszönöm a látogatásokat, vége lett egy korszaknak. Mindenkinek kívánok jó egészséget és sok képet!

üdvözlettel

Misi

Very nice photo

Like

Best greetings from Rio Grande do Sul, south of Brazil

https://www.facebook.com/sunriserphoto/

Kedves Miklós!

A panoramio bezáródik és még nem tudom mit fogok lépni ezért szeretnék Tőled elbúcsúzni. Jó egészséget kívánok és, ha folytatod szép fényeket és további gyönyörű fotókat.

Baráti üdvözlettel,

GyurIca

Very beautiful picture! L+F.*

Thank you for sharing many years , with everyone of us, so many feelings and emotions. I loved the whole community. How can you get in a small cell computer a whole world of memories and emotions which are contained in the conversation of each photo, where we were all as one and one was the all community ?

I am from 8 november 2008 and I thought Panoramio will be eternal. My best regards to you, dear friend , you are one of my favorite photographers and I wish you all the best in world.

Argenna

Google+

Greetings, Imre

Üdvözlettel: Imre

♥❀♥❀♥❀♥❀♥❀♥❀♥❀

Kedves Dezsõ!

Nagyon szép felvétel!

❀♥ Tetszik! ♥❀

Köszönet a sok kedves látogatásért és, hogy megosztodtad velem a sok szép felvételedet a Panoramios évek során. Sajnos itt a Panoramion most búcsúznunk kell abban a reményben, hogy hamarosan találkozunk egy másik weboldalon, amelyen újra együtt gyönyörködhetünk a szép fotókban.

❀♥ A legjobbakat kívánom az újabb találkozásig... ♥❀

Mira

My Flickr

vagy G+

♥❀♥❀♥❀♥❀♥❀♥❀♥❀

Kedves Karcsi! Zavarba hoznak a kedves szavaid! Köszönöm!! Talán van valami jelképes abban, hogy épp egy devecseri fotónál búcsúzunk: ahogy Devecsert brutálisan elöntötte a szenny, úgy ölte meg a Panoramio-t a giccs, és az üzleti érdek... Devecser kiheverte a katasztrófát, a Panoramio elmerül... Az utolsó feltöltött képemnél olvashatod, hogy miért nem megyek már más felületre. Mégis remélem, hogy lesz még alkalom találkozni a régi találkozók résztvevőivel. Abban bízom, hogy lesz valaki, aki elvállalja a megszervezését, s akkor igyekszem majd elmenni. Baráti üdvözlettel: Miklós

Kedves János!

Nagyon köszönöm Neked az elmúlt évek barátságát és segítőkészségedet. A fotód talán egy új utazásra utalhat most, kezdete egy másik fotós oldal sikereinek! Sok sikert és jó egészséget kívánok Neked.

Baráti üdvözlettel, Viktor

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

nicktaylor's groups