Péter Busa
789
photos
581
on Google Maps
views
Busa Péter a becsületes nevem, amúgy Petya néven ismernek barátaim, meg kb. az ismert Univerzum fele! ;-) Győrben lakom, és ha néha lehetőségem nyílik rá, akkor kattingatok néhányat. Leginkább a természetfotózás ami vonz, de sok mindenre nyitott vagyok. A fotó számomra "vizuális muzsika"- a színek, a formák harmóniája. Mikor kint a természetben kezembe veszem a gépet, szinte megszűnik a valóság és belső világomon keresztül tekintek a körülöttünk lévő kicsiny csodák tengerére. Valójában a fotózás, egy mérhetetlen szerelem számomra. Nem igazán a valóság hű leképezése ami vonz, hanem az én érzéseimen keresztül, a saját látásmódommal bemutatni azt amit szeretnék, ahogy én érzem. Ez az én világom, ahogyan én látom, és ha netán másoknak is teszik, az már hab a tortán... Elérhetőségem : petya57@gmail.com My name is Péter Busa, but my friends call me Petya, and so does the half of the known Universe. :) I live in Győr, Hungary. Sometimes, if I have a chance, I go take some shots. I am mainly attracted by nature photography, but I am also open to many other themes, too. Photos are a kind of "visual music" for me - which is the harmony of colors and forms. When being out there, grabbing my camera, reality almost fades away and I could sense a sea of tiny wonders via my inner realms. In fact, photography is a love beyond measure for me. I am not really interested in faithful depicting of reality. I would like to show things as I sense them, through my feelings, emotions. This is my world as I see it, my way of view. If others also like it - it is just the icing on the cake...

Péter Busa's conversations

Super picture!!! Like! Greetings from Czech Republic

Very nice.Best regards.Like

Beautiful manipulation of light & very nice shot - Greetings from Greece.

Hola Péter, magnífica foto para entrar en el grupo de relojes urbanos. Bienvenido y saludos desde Murcia, España

Szép ,lágy a víz folyása,ahogy a nagykönyvben,,,

Nyuszi ül a fűben,,,klassz pillanat.

Magyarországot a fotóid alapján érdemes felfedezni,élvezni sokszínűségét, és őrizni értékeit. Gyönyörű felhők fokozzák a szép tájat.

Festői táj és fotó!

Szinek kavalkádja,a természet növényei, az éltető víz -életünk részei mind egy fotón.Érzed a természet rezgését,nagyon jó fotókat készítesz.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Péter Busa's groups