Péter Busa
789
photos
581
on Google Maps
views
Busa Péter a becsületes nevem, amúgy Petya néven ismernek barátaim, meg kb. az ismert Univerzum fele! ;-) Győrben lakom, és ha néha lehetőségem nyílik rá, akkor kattingatok néhányat. Leginkább a természetfotózás ami vonz, de sok mindenre nyitott vagyok. A fotó számomra "vizuális muzsika"- a színek, a formák harmóniája. Mikor kint a természetben kezembe veszem a gépet, szinte megszűnik a valóság és belső világomon keresztül tekintek a körülöttünk lévő kicsiny csodák tengerére. Valójában a fotózás, egy mérhetetlen szerelem számomra. Nem igazán a valóság hű leképezése ami vonz, hanem az én érzéseimen keresztül, a saját látásmódommal bemutatni azt amit szeretnék, ahogy én érzem. Ez az én világom, ahogyan én látom, és ha netán másoknak is teszik, az már hab a tortán... Elérhetőségem : petya57@gmail.com My name is Péter Busa, but my friends call me Petya, and so does the half of the known Universe. :) I live in Győr, Hungary. Sometimes, if I have a chance, I go take some shots. I am mainly attracted by nature photography, but I am also open to many other themes, too. Photos are a kind of "visual music" for me - which is the harmony of colors and forms. When being out there, grabbing my camera, reality almost fades away and I could sense a sea of tiny wonders via my inner realms. In fact, photography is a love beyond measure for me. I am not really interested in faithful depicting of reality. I would like to show things as I sense them, through my feelings, emotions. This is my world as I see it, my way of view. If others also like it - it is just the icing on the cake...

Péter Busa's conversations

Magnífica imagen. Cordiales saludos de Eduardo.

Favorite photographer

Приятное во всех отношениях фото. Душевно. С уважением Владимир (Киев)

:)...remek portre...most mar selytem hogy hogyan lesznek "fatyolosak" a fotoid...a dohanyfust nem is olyan artlamas :))))

Barati udv. Istvan C

Pont ezen az úton bicikliztem..!

http://www.youtube.com/watch?v=4XvI__yHNow&feature=related

estoy impresionada por su preciosa galeria de fotos.he disfrutado muchisimo mirando cada una de su foto. regards ,Doina!

Szep nagyon...es nagyon nekem valo ;)

Barati udv. Istvan C

L17

Szia! Nagyon szép kép,gratulálok! Üdv: Gábor

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Péter Busa's groups