Henk Monster
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
We, Els and me, like to be in the nature, and special in the snowy mountains. We do a lot of walking and biking. We have 2 married sons and also 2 grand-daughters. On my pages you find lots (some 650) of Latin/English/D/NL named mushrooms around Arnhem. Some 200 with compositionphoto with their habitat. SORRY, no VIEWS member! I'm not an expert, so don't hesitate to give comment when you think that the chosen name is incorrect. I can learn from that! Please don't hesitate to copy and use my photo's. Thats why I place them on Panoramio!
« Previous1234Next »

Henk Monster's conversations

Ha dame Christien, Dit is toch ook een zeer indrukwekkende foto met die dubbele bogen! Ik zie denk ik toch ook wel een overtallig boogje onderin. Je moet hem dan met picasa even meer contrast geven. In ieder geval zie je de donkere band van Alexander goed. Is het je ook opgevallen dat de keluren van de 2e boog gespiegeld zijn? Dat is nu het leuke van foto's. Soms staan er dingen op die je in eerste instantie niet ziet. Ik heb daar vaak last van en dan ga jij me daar fijntjes op wijzen!! Mooi is dat. Gisten was het Peter Munnike als weerman die mooie uitleg gaf. Zelf helaas gisteren geen bogen gezien, maar wel weer paddenstoelen, en je kunt niet alles hebbeb he... Je moet maar denken: een kinderhand is gauw gevuld! Werk ze, Henk

Nou zeg Henk, kom jij weer met die 'vette' regenboog. Ik zal je wel vertellen, dat ik het ook zag, zojuist op het Journaal. Maar wat nog veel mooier was: ik zag het ook in het echt, maar jammer genoeg niet in staat om hem te fotograferen :( Was op mijn werk en werd nog geacht een half uurtje door te gaan. Hij was echt prachtig! Heb je hem ook gezien?

Dank voor je uitleg er nu bij...

Groet, Christien.

Very nice photo.

like

Greetings l.siska

Ik denk als Panoramio--Views wordt,,dat alle foto's gewoon blijven staan waar ze staan,,,,alleen Favorieten en Like's verdwijnen we kunnen dan gewoon met elkaar contact blijven houden zoals nu,,,maar kunnen onderling GEEN Punten meer geven---dus gewoon een complimentje tot elkaar geven dan!

Een goede oogst.

Groeten Peter

Very interesting!!!!!!!

AMAZING!!!!!! LIKE!!!!!

BEAUTIFUL! LIKE! Kind regards. Nadia.

Almost the same picture from America can be seen by clicking this blue text Also on a fallen beechtrunk!

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Henk Monster's groups