jelena_t
340
photos
311
on Google Maps
views
None

jelena_t's conversations

JAMENA68 Budalla dhe te paarsimuar jeni ju sllavet,sidomos ju serbet,perzierje e races sllavo osmane.Ju gjer ne shekullin e VII keni jetuar ne stepet e Azise dhe jeni vjerr ne drunj si majmunet.Ne atehere kemi ndertuar tempuj,amfiteatr dhe kemi pase biblioteka,ne pasardhesit e Pellazgeve.Serbia dhe politika serbe eshte okupatore.Kosova dhe shqiptaret ju qifshin juve ,majmun serb.Serbia do te jete vetem pjesa e Shumadise dhe asgje me teper.

tirulero1 Grazie a te per l'invito e del "mi piace molto", se troverò altre foto nel mio archivio le pubblicherò. Simpaticamente ciao a presto!

Wonderful shot of the waterbirds ......Excellent colours.. Like Best wishes moni

Kolorit mi se mnogo sciđa. Prelijepo

Très beau couché de soleil. L+F. Félicitations. Jean-Pierre

Excellent Shot, FAVORITE&LIKE, Greetings from Kamalakar,India.

maravless fhoto

Fabulous scenery. Very nice picture.

LIKE 52 + FAV 41.

Best regards.

Bogdan

Hello. I am working on a book on the geology of popular hikes. I would love to include your above picture of Upper Kananaskis Lake in the book (with appropriate credit given). Please contact me and I will be happy to provide more details... Philip

Magnifique.. Réalisation..** - Bravo

« Previous12345678...2425Next »

Friends

  • loading Loading…

 

jelena_t's groups