Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
Bojidar Hinkoff
195
photos
161
on Google Maps
views
bulgarian artist, grafic and structural designer

Bojidar Hinkoff's conversations

Благодаря Ви за вниманието и се надявам да сте искрен в оценката си. Всъщност, важно е да сте изпитали удоволствие при разглеждането, а иначе аз си знам недостатъците. Това са първите ми опити и не съм отделяла време да редактирам преходите на кадрите, но поне вече се научих как става това. А иначе, градът не се е променил много, запазил се е чист и озеленен. Само дето се е обезлюдил ... като цялата ни държава - един опустял рай! Така съм озаглавила поредицата си - "Bulgaria - the deserted Eden". Надявам се да Ви хареса, ако се изкушите да го посетите ... такова е и посланието на видеото - Welcome to Kardzhali!

Изглежда малко съм Ви 'притиснала', за което моля да ме извините! Но понеже умеете да оцените настроението като компонент на една сполучлива фотография, предположих, че ще Ви бъде забавно да го почувствате и чрез музиката, подбрана специално, за да го подчертае и допълни.Надявам се и Вие да усетите това настроение, когато отворите някой от линковете до снимките.Поздрави!

Браво! Много настроение, хубава композиция!

Да, но просто бях в колата, а слънцето вече бе залязло... Затова ви казвам, че хубавите неща най-често стават случайно, и човек взема това, което може в момента. Благодаря.

Благодаря! Много лесно: Кадрираш и натискаш копчето! Това е всичко.

Още веднаж благодаря, kassiopea!

Благодаря за оценката!

Благодаря, kassiopea! Поздравления и за настроението и баланса в твоите снимки.

Friends

  • loading Loading…

 

Bojidar Hinkoff's groups