catlien zoet
892
photos
224
on Google Maps
views
« Previous12345678...3738Next »

catlien zoet's conversations

Hoe die heet Lenie? Nou, gewoon Pauw :-) Of is dat niet wat je bedoelt?

Thanks: Sis, Emel, Annelies, KhoiTran, Cjlin, Hugo, Marco en Berend. Ben super blij met jullie leuke complimenten. Het was een hele ervaring om zo'n trotse pauw van dichtbij te mogen zien pronken.

Groetjes, Christien.

Hallo Henq. Dank voor je reuze leuke aanbod. Uiteraard zou ik het heel leuk vinden om eens zo'n mooie zwam te fotograferen, maar dan moet het wel een beetje mooi weer zijn, ik vrij zijn en de paddenstoel nog een beetje groeien ;) Dat zijn niet weinig noten op mijn zang hè, maar het is niet naast de deur en je wilt toch niet zo'n reis voor niets maken, toch?

Ik kom erop terug, oké. Zal nu naar jouw collage gaan.

Groet, Christien.

Very nice place

like

greetings Magdi

Ja Catje, daar hebben we een rondwandeling gemaakt van ongeveer 6 km. Half over de zandverstuiving en de rest langs de bosrand. Jammer dat je dat niet meer weet :( Ik zie je nog zo weer lopen: jij voorop, anders liep ik teveel uit ;) Ook sloeg je zo leuk met je armen langs je lijf, dat doet niemand je na...

Wat leuk dat je deze vond Gerda. Lijkt best op de jouwe hè, alleen heb jij hem van iets dichterbij genomen.

Ik had er ook een label van aangemaakt, waar er nog een aantal op staan, zelfs al die ganzen, zie ik nu.

Hartelijk dank voor je leuke berichtje en alle awards. Groet, Christien.

Thank you very very much Christos for your kind compliment.

Kind regards, Christien.

Hallo Denis, dank voor je aardige compliment. Ik had heel voorzichtig gedaan en was opzij gesprongen alvorens de hele zaak omviel. Gelukkig niet op mijn tenen dus ;) Hij was toch wel heel hoog geworden en de bovenste kei ook loodzwaar. Jammer dat ie omviel, want ik had hem nog best hoger willen maken :(

Ja Geerten, schijn bedriegt soms. Ik geloof dat ie ongeveer anderhalve meter of iets hoger was, want ik moest wel boven mijn macht tillen. Kleine keitjes waren er niet, dus was ik de uitdaging aangegaan met die hele grote.

Is helemaal waar Berend, dat dat over heel de wereld wordt gezien. Nog steeds zijn er overal 'resten' van dit soort tekens om de weg te wijzen... Het wordt tijd dat ik weer eens een poging ga wagen om een nóg hogere toren te maken.

Ik hou er wel van dat wát er op mijn pad komt en de aandacht trekt ook uit te voeren Teunis. Dit was zoiets en ik heb ervan genoten ;)

Leuk hè Bengeltje. Op een zandverstuiving is niet altijd iets te beleven, maar dit trok mijn aandacht en heb er toen een 'mooie' stapel van gemaakt.

Jaja Peter, helemaal zelf gebouwd/gestapeld! De toren dan hè, de rest lag daar al.

Dank jullie allen hartelijk voor de fijne complimenten, en LIKE's.

Groet, Christien.

Very nice :)

LIKE

Greetings-j.c

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

catlien zoet's groups