RinkeR.
Best photos All photos
496
photos
490
on Google Maps
views
« Previous1234Next »

RinkeR.'s conversations

Hallo Lars, de linie wordt de Linie van Beverwijk genoemd of ook wel de posten van Krayenhof en is gebouwd als reactie op de Engels-Russische inval bij Callantsoog rond 1800. Naar verluidt zouden de mitrailleursposten er door de Duitsers zijn aangebracht.

http://www.panoramio.com/photo/121318599

Hi Rinke, ik hoopte dat je me iets kon vertellen over betonnen pijpen naast het fietspad. Ik ben inmiddels ook naar het fort bezuiden Spaarndam gegaan om te kijken en wat te drinken en foto's te maken. (vlakbij huis) Ik heb alles gelezen over het fort Zuidwijkermeer,we hebben Wikipedia ! Dank je dat je me hebt kunnen beantwoorden ! groeten Elly

Thank you, Isabella.

en een mooie plek om te schaatsen. Door de bebouwing schaats je veelal in de luwte.

Op deze bewuste Pinksterdag was het warm. We liepen buiten bij een temperatuur van 25 graden. Binnen een schamele 12 graden. Dochter van 4 stond te rillen en te klappertanden. Maar weer snel naar buiten gegaan. Ondanks dat wel leuk en bij een volgende opendag nemen we een trui mee.

Dank je wel. Thuis zag ik pas de schaduwlijn die mooi doorloopt. Overigens een mooie ervaring om ook eens binnen te kunnen kijken in 2 forten die al tientallen jaren gesloten zijn.

Mooi overzicht van de Zaanbocht.

lekker terras aan het water. Vast een drukke plek op zomerse zonnige dagen.

Grappig contrast, deze foto tussen de Forten.

« Previous123Next »

Friends

  • loading Loading…

 

RinkeR.'s groups