Bert Lanting Fotografie
995
photos
538
on Google Maps
views
Me

Bert Lanting Fotogra…'s conversations

Nou Roeli, daar gaat het anders: Heel de familie komt (om te lunchen) en alle vrienden (in ieder geval allen die nog niet getrouwd zijn) gaan op een heel grote wagen getrokken door een tractor naar het bos om een boom om te hakken. Die boomstam nemen ze mee terug en die moet het jong getrouwde stel dan in stukken zagen met een botte zaag. Het hout moet dan dienen voor het toekomstige wiegje ;) Toen wij er waren was het >30 graden C en legde het jong getrouwde stel het bijna af! Ik heb er een hele fotoserie van geschoten, best leuk geworden. Misschien moet ik er eens een collage van maken, voor het idee... Het bier vloeide ook toen rijkelijk, maar dronken heb ik niemand gezien. Ze zijn kennelijk meer gewend dan wij Hollanders ;)

Groetjes, Christien.

  • From the Netherlands

Panoramio is more than a hobby to me, It became a part of my life! This may sound dramatic, but thats the way it is... I hope that there is a way to keep Panoramio alife otherwise it would be a big loss, to mw and to the world!

Martin Klumper

Thanks a lot Motorhand!! Friendly greetings! Tjeert

Очень краиво!

Thank you very much for your kind compliment Igma Saed.

Greetings from The Netherlands, Christien.

صور رائعة! تحيات كثيرة chouftchouf

Another photo that hasn't been looked at for quite a while. Thanks so much Sergey!

Kind regards, Paul

Jest tam dooobry hotel, ale trudno tam zabukować, ... kolejka!!!

Amazing shot, beautiful composition.

Gernot Baur, Wonderful capture of this Iconic place. Greetings, with much respect and warm regards, Richard from Brentwood in Northern California. Like & Favorite

Friends

  • loading Loading…

 

Bert Lanting Fotogra…'s groups