Bert Lanting Fotografie
995
photos
538
on Google Maps
views
Me

Bert Lanting Fotogra…'s conversations

LIKE! Nice shot!

Photo diambil kira-kira awal tahun 2009, keadaan Gembiraloka sekarang saya kurang tahu, tapi katanya sdh banyak perubahan. Mudah-mudahan tambah menarik.

Moćno. Predivno. Odlično!

Very nice photo. Like 14. Greetings from Vietnam.

super prise de vue au bon endroit au bon moment amitiés de france

Je hebt er een spannende opname van gemaakt.

Dank voor het aardige compliment Felix. Beetje laat, maar desalniettemin niet minder gemeend.

Groet, Christien.

Beautiful photo of the Lutheran Felsenkirche! F+L! Greetings, Helgoland

Nou Roeli, daar gaat het anders: Heel de familie komt (om te lunchen) en alle vrienden (in ieder geval allen die nog niet getrouwd zijn) gaan op een heel grote wagen getrokken door een tractor naar het bos om een boom om te hakken. Die boomstam nemen ze mee terug en die moet het jong getrouwde stel dan in stukken zagen met een botte zaag. Het hout moet dan dienen voor het toekomstige wiegje ;) Toen wij er waren was het >30 graden C en legde het jong getrouwde stel het bijna af! Ik heb er een hele fotoserie van geschoten, best leuk geworden. Misschien moet ik er eens een collage van maken, voor het idee... Het bier vloeide ook toen rijkelijk, maar dronken heb ik niemand gezien. Ze zijn kennelijk meer gewend dan wij Hollanders ;)

Groetjes, Christien.

  • From the Netherlands

Panoramio is more than a hobby to me, It became a part of my life! This may sound dramatic, but thats the way it is... I hope that there is a way to keep Panoramio alife otherwise it would be a big loss, to mw and to the world!

Martin Klumper

Friends

  • loading Loading…

 

Bert Lanting Fotogra…'s groups