Eva Kaprinay
photos
on Google Maps
views
2004-ben egy váratlan és nem kevésbé merész lépéssel kerültem Új-Zélandba. Itt egyik kedvelt tevékenységemmé vált a fotózás az írás mellett! Ettől az időponttól kezdődően készült a képeimből osztok meg itt párat. EZ egyfajta napló is, mert (többségében) időrendi sorrendben követik egymást a képek. Jó szórakozást és előre is köszönöm a személyes véleményeket! E-mail címem: kaprinayeva@gmail.com ________________________________________________________________ I came to New Zealand in 2004 after an unexpected and courageous move. Here, beside writing, photography became my favorite hobby. I'd like to share with those who may be interested some of the pictures taken during this time. I hope you will enjoy them, and thank you for your personal opinions. E-mail: kaprinayeva@gmail.com ______________________________________________________________________

Eva Kaprinay's conversations

  • Thanks Buy, greetings Eva

** Kedves vagy Tamás, de ma már közvetlen járat van ide Üdv Éva

Köszönöm Dezső a látogatást és örülök, hogy tetszik a felvétel. Vannak beltéri felvételeim is a templomból, de nem tettem fel, mert akkor még elég siralmas volt látvány. A tiszteletes ugyanakkor bizakodó volt, ígéretet kapott, nem csupán egyházit, hogy lesz pénz a renoválásra. Azóta nem jártunk ott, nem tudom mi történt.

Üdv,

GyurIca

And, what a parrot eats, it helps get rid of the rabbits. F+L

PANORAMIO FOREVER!!! Like + Favorite.

Saludos, Carmeta.

interesante foto, me gusta

Great work!

2/9

Kind regards, Kostia

Like! Very beautiful photo! Greetings!

Szép színek! LIKE!

Üdv. Z.

Hello again Anton, many thanks for your lovely comments and the Like and Fav! This is a scan of a transparency and does not really do the scene justice as I remember it.

Kind regards, John

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Eva Kaprinay's groups