Joel Marimon Bonet
photos
on Google Maps
views
Normalment faig fotos de muntanya, però això no treu que si vaig a visitar un lloc turístic o cultural també les publiqui. Si algú vol posar-se en contacte amb mi, el meu correu electrònic és: jmarim@ya.com

Joel Marimon Bonet's conversations

A la ciutat de Valls diuen que has d'alçar el cap tres cops, un per veure el campanar més alt de Catalunya, el segon per veure els castellers i el tercer per gaudir d'un bon calçot! Força Valls!

Tens raó, però amb la quantitat de llocs on vaig no puc assumir els noms del tot correctes. Tan sols porto un any sortint per la muntanya i ja porto més de trenta sortides, mica a mica ja ho aniré afinant. Gracies

Té molts punts per ser-ho, així com Siurana és el paradís dels escaladors, Albarca és converteix en un punt d'accés al Montsant des d'una alçada considerable, i en fa una entrada relativament fàcil cap a la Serra Major. Petit com és, compta amb el refugi (igual que Siurana) que li dóna molta més vida de la que correspondria a un poblet tant poca cosa.

Caldria que anéssim anotant el nom d'aquest poble... en poc més de 10 anys serà com Siurana... un poble meravellós!

Caldria que anéssim anotant el nom d'aquest poble... en poc més de 10 anys serà com Siurana... un poble meravellós!

Caldria que anéssim anotant el nom d'aquest poble... en poc més de 10 anys serà com Siurana... un poble meravellós! (per cert, els forats de les pedres "rares" son els forats que resten d'haver contingut les bigues del castell).

Un gran connector biològic entre el cor de Catalunya i les terres del sud.

Ultimament parlem molt, si vols contactar amb mi t'he deixat el correu electrònic dins el meu perfil, així podem parlar més de les sortides i dels llocs interessants de les nostres contrades.

Jo fa molts anys vaig pujar pels Barrots, fins al clot del cirer i baixant pel rei i la reina...potser tenia 15 anys, ho recordo dur, molt dur, sobretot la baixada amb aquelles pedres rodones, no he anat més. Desde casa dels meus pares veig el Montsant i ara veient les fotos recordo que era màgic, com tu dius, molt recomenable

Així m'agrada, que et vagis animant a incloure fotos, cadascú té una visió molt diferenta dels llocs, d'aquesta manera cadascú posa el seu granet d'arena i la gent pot veure els llocs des de diferentes punts de vista.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Joel Marimon Bonet's groups