Joel Marimon Bonet
photos
on Google Maps
views
Normalment faig fotos de muntanya, però això no treu que si vaig a visitar un lloc turístic o cultural també les publiqui. Si algú vol posar-se en contacte amb mi, el meu correu electrònic és: jmarim@ya.com

Joel Marimon Bonet's conversations

L'entorn d'aquest polígon hauria de protegir-se... aquests aiguamolls son tot un repte a protegir... i un exemple de supervivència...

Bonica vila, pertany a Montferri o a vila-rodona?... jeje! porten anys barallant-se...

Un poble molt maco... ens obre les portes al mig i alt Gaià...

Un paissatge molt curiós i interessant, amb un accés molt fàcil, s'hi pot arribar fins i tot amb vehicle normal, però que molt poca gent coneix.

Hi havia material per començar a fer una restauració, però malgrat tot, també estava abandonat. Posteriorment es van començar treballs de restauració al castell, però crec que fent-los es va desprendre una de les pareds; tota una llàstima. Per desgràcia, crec que les fotografies que estic fent duraran molt més que el patrimoni que ens estem deixant perdre.

Passeig de l'arbereda...

A Valls l'han tingut molt oblidada... te un casc antic preciós amb valors històrics medievals... és una ciutat catalana bressol de tradicions tant importants com les calçotades, els castells, els mossos d'esquadra... i així està... amb les cases que cauen... hi han més calers invertits al polígon industrial que al patrimoni històric. No és just, que enjardinin el polígon per a que ningú el vegi! i que arreglin els carrers per a que la gent jove torni a riure entre els carrers empedrats! Força Valls! Ànims!

Ho sento, però jo no vaig baixar, era una parella que ens vam trovar. A mi m'agrada anar amb els peus a terra ja que tinc vertigen, tot i així aquest cap de setmana vaig fer una petita ferrata d'uns metres, però malgrat això no m'agrada perdrem aquests llocs tant espectaculars. Per cert, fa temps que m'estic mirant també les teves fotos i només et puc dir una cosa: Enorabona, són molt bones.

Llogarret a dalt del cim, quatre cases i una ermita: la solitut que s'agita damunt l'esguard dels abims.

A la punta de la creu s'hi ajoca l'hora nocturna... La llum del jorn s'enconfurna dintre el ressò d'una veu...

La serpent del caminal puja amunt i s'esparpella. Es que vol copsar una estrella o aquell llumet del caminal...?

Llogarret a dalt dels cims, quatre cases i una ermita... Hi ha una fontana petita que es dessagna pels avims.

La fontana canta i plora, i en les altres soledats és com la veu qui s'esflora dels idil.lis ignorats.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Joel Marimon Bonet's groups