Joel Marimon Bonet
photos
on Google Maps
views
Normalment faig fotos de muntanya, però això no treu que si vaig a visitar un lloc turístic o cultural també les publiqui. Si algú vol posar-se en contacte amb mi, el meu correu electrònic és: jmarim@ya.com

Joel Marimon Bonet's conversations

L'entorn d'aquest polígon hauria de protegir-se... aquests aiguamolls son tot un repte a protegir... i un exemple de supervivència... les aus (protegides com l'àliga daurada o la cua barrada) aniuen a les muntanyes de l'Alt Camp (ara protegides), però cacen a la plana del camp... hem de protegir també la plana que és el la seva font d'alimentació. Envoltem el polígon de pins que son autòctons, creixen ràpid i protegiran els animals dels sorolls i millorarem el nostre paisatge!

L'entorn d'aquest polígon hauria de protegir-se... aquests aiguamolls son tot un repte a protegir... i un exemple de supervivència...

Bonica vila, pertany a Montferri o a vila-rodona?... jeje! porten anys barallant-se...

Un poble molt maco... ens obre les portes al mig i alt Gaià...

Un paissatge molt curiós i interessant, amb un accés molt fàcil, s'hi pot arribar fins i tot amb vehicle normal, però que molt poca gent coneix.

Hi havia material per començar a fer una restauració, però malgrat tot, també estava abandonat. Posteriorment es van començar treballs de restauració al castell, però crec que fent-los es va desprendre una de les pareds; tota una llàstima. Per desgràcia, crec que les fotografies que estic fent duraran molt més que el patrimoni que ens estem deixant perdre.

Passeig de l'arbereda...

A Valls l'han tingut molt oblidada... te un casc antic preciós amb valors històrics medievals... és una ciutat catalana bressol de tradicions tant importants com les calçotades, els castells, els mossos d'esquadra... i així està... amb les cases que cauen... hi han més calers invertits al polígon industrial que al patrimoni històric. No és just, que enjardinin el polígon per a que ningú el vegi! i que arreglin els carrers per a que la gent jove torni a riure entre els carrers empedrats! Força Valls! Ànims!

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Joel Marimon Bonet's groups