Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
Joel Marimon Bonet
photos
on Google Maps
views
Normalment faig fotos de muntanya, però això no treu que si vaig a visitar un lloc turístic o cultural també les publiqui. Si algú vol posar-se en contacte amb mi, el meu correu electrònic és: jmarim@ya.com

Joel Marimon Bonet's conversations

Molt ben trobada Joel. M'agrada

Bonica composició ! m'agrada ;)

Pel que vec als mapes de la zona, el Rivellet tant sols és una de les tres caletes (la que està més al sud), les altres dues s'anomenen platja de Calafató (la que està més al nord) i platja de l'Olla (la central), que és la que apareix a la foto en primer pla. No sóc de la zona, així que els noms els trec de mapes, normalment de www.icc.cat, Piolet o Alpina. En tot, moltes gràcies pels comentaris.

Una bona imatge. M'agrada, salutacions

La llum d'una simple farola reflexada a l'aigua, però naturalment no entra dins de la foto, ja que no quedaria bé. Gràcies !

Llàstima que està molt deixat, fins i tot hi ha senders que surten als mapes que han desaparegut, però la zona transitable és molt xula i ja tinc ganes de tornar-hi un dia a pujar a la creu de Santos.

Cova de le Bigues, maca excursió per families i bon sector d'escalada. Joel, felicitats per les fotos tan maques de l'excursió pel voltant de Vilanova de Prades. Si necessites qualsevol informació estem al Camping Serra de Prades, som amants de la natura i escaladors-equipadors. Fes-te coneixer a recepció i ens coneixerem personalment. Repetim felicitats.

Perdona por contestar tan tarde, pero se me había pasado. El "Bosc Màgic" es un rinconcito de bosque curioso con muchas piedras de tamaño considerable que dan un toque curioso al lugar. Siento romperte el enigma pero por lo que he podido leer estas estatuas con las que nos encontramos las hizo un hippie en los años setenta y no tienen nada de misterioso, pero si una buena curiosidad para ver. Si vas por la zona te aconsejo visitar la ruta megalítica que hay muy cerca en la que se cuentan historias de sacrificios en una piedra agujereada y visitar otros elementos de la época.

Bona foto de nit. Bon any nou. Pere

Ès una anecdota. Fallen les fusteries rectes. Salutacions

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Joel Marimon Bonet's groups