Joel Marimon Bonet
photos
on Google Maps
views
Normalment faig fotos de muntanya, però això no treu que si vaig a visitar un lloc turístic o cultural també les publiqui. Si algú vol posar-se en contacte amb mi, el meu correu electrònic és: jmarim@ya.com

Joel Marimon Bonet's conversations

Passeig de l'arbereda...

A Valls l'han tingut molt oblidada... te un casc antic preciós amb valors històrics medievals... és una ciutat catalana bressol de tradicions tant importants com les calçotades, els castells, els mossos d'esquadra... i així està... amb les cases que cauen... hi han més calers invertits al polígon industrial que al patrimoni històric. No és just, que enjardinin el polígon per a que ningú el vegi! i que arreglin els carrers per a que la gent jove torni a riure entre els carrers empedrats! Força Valls! Ànims!

Ho sento, però jo no vaig baixar, era una parella que ens vam trovar. A mi m'agrada anar amb els peus a terra ja que tinc vertigen, tot i així aquest cap de setmana vaig fer una petita ferrata d'uns metres, però malgrat això no m'agrada perdrem aquests llocs tant espectaculars. Per cert, fa temps que m'estic mirant també les teves fotos i només et puc dir una cosa: Enorabona, són molt bones.

Llogarret a dalt del cim, quatre cases i una ermita: la solitut que s'agita damunt l'esguard dels abims.

A la punta de la creu s'hi ajoca l'hora nocturna... La llum del jorn s'enconfurna dintre el ressò d'una veu...

La serpent del caminal puja amunt i s'esparpella. Es que vol copsar una estrella o aquell llumet del caminal...?

Llogarret a dalt dels cims, quatre cases i una ermita... Hi ha una fontana petita que es dessagna pels avims.

La fontana canta i plora, i en les altres soledats és com la veu qui s'esflora dels idil.lis ignorats.

La serra de Selmella, Sí al Parc natural de les Terres del Gaià!!

Joel estic content d'haver pogut passejar-me una estona per aquesta col.lecció tan extraordinària de llocs de la nostrra terra. Alguns d'ells els vaig recòrrer ja fa molts anys. Et felicito per aquesta joia.

Tornaré a visitar-te. Enhorabona. Rafael.

Vaig tenir molta sort aquell dia, ell lloc estava ple de ginesta i com es pot veure a les fotos, estava completament en flors. Cosa que donava una pigmentació groga molt peculiar.

Tot el paratje és meravellós, el recorregut del riu fins al seu naixement et fa pensar que estàs en un altre món, lluny de la civilització. Seguint el camí fins la cova de les Gralles encara et desconecta més de la vida qüotidiana on vivim.

Molt interessant tot el recorregut de castells que envolten el Gaià, amb una densitat molt alta. Aquí mateix a la zona de Querolt se'n poden comptar quatre: el propi de Querolt, Selmella, Saburella i Pinyana. Tal com es pot veure en les fotografies ja he estat a tots, ja que trovo que és una zona molt maca.

Tinc pendent de realitzar la ruta següent: "http://www.vegueries.com/asp/rutasCFRA.asp?NC=Alt%20Camp&Id=236" on n'hi ha tot un seguit. Un cop l'hagi fet, penjaré les fotos.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Joel Marimon Bonet's groups