Joel Marimon Bonet
photos
on Google Maps
views
Normalment faig fotos de muntanya, però això no treu que si vaig a visitar un lloc turístic o cultural també les publiqui. Si algú vol posar-se en contacte amb mi, el meu correu electrònic és: jmarim@ya.com

Joel Marimon Bonet's conversations

Aquesta marina és realment bella.

Ostres, doncs a la Cala sempre ho hem conegut com a "Lo Rivellet" o Calafató a tot el conjunt i en realitat m'ha sorprès perquè és el primer cop que he llegit que es diu "l'olla", però on canten papers... :)

No hi ha de què Joel :)

De moment. M'agrada

Molt ben trobada Joel. M'agrada

Bonica composició ! m'agrada ;)

Una bona imatge. M'agrada, salutacions

La llum d'una simple farola reflexada a l'aigua, però naturalment no entra dins de la foto, ja que no quedaria bé. Gràcies !

Llàstima que està molt deixat, fins i tot hi ha senders que surten als mapes que han desaparegut, però la zona transitable és molt xula i ja tinc ganes de tornar-hi un dia a pujar a la creu de Santos.

Cova de le Bigues, maca excursió per families i bon sector d'escalada. Joel, felicitats per les fotos tan maques de l'excursió pel voltant de Vilanova de Prades. Si necessites qualsevol informació estem al Camping Serra de Prades, som amants de la natura i escaladors-equipadors. Fes-te coneixer a recepció i ens coneixerem personalment. Repetim felicitats.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Joel Marimon Bonet's groups