Joel Marimon Bonet
photos
on Google Maps
views
Normalment faig fotos de muntanya, però això no treu que si vaig a visitar un lloc turístic o cultural també les publiqui. Si algú vol posar-se en contacte amb mi, el meu correu electrònic és: jmarim@ya.com

Joel Marimon Bonet's conversations

Superbe vue, je connais cette plage, ICI. Like.

Bonjour de France. seryam

Insolites ces constructions, on imagine bien le travail éprouvant pour monter ces murs. Like.

Bonjour de France, seryam.

Hola Joel, estic fascinat de les teves fotos i com et mous per aquest món de montanyes. Aquesta foto de l'esglèsia o ermita, és preciosa, hauré d'anar a veure-la. Gràcies per obrir nous horitzons per explorar. Felicitats!

Nice place! L //IC

Es el Castillo de los Reyes de Aragón, actualmente residencia de empleados del Banco de España. Dado que mis padres trabajaban en dicha entidad, de niño pase varios veranos en ella y tengo excelentes recuerdos. Por dentro, el castillo es alucinante y creo que se puede visitar, al menos ir a la cafetería, cuya terraza se puede apreciar en la foto (los toldos de la derecha). Allí fue donde bailé por primera vez con una chica, a los 12 años. Muchas gracias por hacerme recordar tan feliz época. Un saludo

  • Very good shot , very nice picture !
  • Like

Olá Joel, Belissima foto.Lk Saudações do Brasil,Maris

This is NOT the RBAI ! It's the former College of Technology, Belfast. The RBAI is the low brick building you can just about make out on the extreme left.
For proof: http://www.rbai.org.uk/

♥ ♥ ♥ ♥ ✰✰✰ I ♥ España ✰✰✰ ♥ ♥ ♥ ♥

✰✰ ♥ ♥ ♥ ✰✰✰ LIKE ✰✰✰ ♥ ♥ ♥

greetings from Poland , Peter ♥

La natura és sàvia ... i aquestes contruccions artificials sense un manteniment desapareixen soles. El passeig que es va construir a tocar de la platja està totalment destruit.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Joel Marimon Bonet's groups