Petteri Kantokari
photos
on Google Maps
views
Welcome to my Panoramio gallery! I hope you enjoy looking at my photos - I sure have fun taking them while visiting all those beautiful (or even the not so beautiful) places:)) I´ll be uploading new photos quite regularly so please bear with me;) I live in Helsinki, Finland, so most of my photos are from my home country but I also have photos from Estonia, Sweden, Denmark, Germany, UK, Belgium, Netherlands, Spain, Portugal, Italy, Switzerland, Hungary, Greece, Cyprus, Malesia, Hong Kong, Japan and Barbados - just click on the tags!

Petteri Kantokari's conversations

une bien jolie image pour une galerie que j'aime parcourir... L

Kiitokset, Joni. Hyvää syksyä sinne Jyskäläänkin!

(Juuri viime viikolla kävin siellä pyörimässä - varsin vilkasta oli iltaelämä torstainakin!)

20/48,Beautiful photo,friendly greetings,TEDDY

Mukava että pidit videostani, kateeksi ei tarvitse käydä :) Alhalta huipulle ja alas 5 tunti -melko rasittunut olo kun tuli pois :( Maisemallisesti kyllä kannatti, Norjassa saattaa kilometrikin olla melko raskas (ylös-alas). Polkujen alkuja vaikea löytää jos ei ketään opastamassa, onnekseni oli jokunen auto pysäköity polun lähtökohtaan.

Wonderful light, great shot! L+F! Best greetings, Reto.

Nice interior photos, greetings from Czech Republic - ✰Jarda✰

Kiitos, Pia. Juu, yhtä lämpimät sävyt saa niin aamu- kuin ilta-auringossakin. Olisi vaan aina kamera mukana kun on se paras hetki...

Varsinkin kesähelteillä;)

Ja niitähän riitti tuolla!

122*185 strong colourful but heavy photo noise in the sky...

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Petteri Kantokari's groups