819
photos
595
on Google Maps
views
None
« Previous12345678...3435Next »

KKT's conversations

Lang-Laufstall. Gut gesehen.

Open - ? Libre - ? Oder MS - ? Egal, beeindruckende Nahaufnahme, tolles Licht!

© heydie: zu wenig Landschaft für GoogleEarth ...

Passende Perspektive, gut geschnitten.

Viel Filigranes ... Schön.

Feiner Einblick - die Schattenwürfe (Kabel, Laterne) gefallen mir.

Nou kijk er zit een verschil in tussen een foutje en bewust jatten. Als ik naar de winkel ga en laat 'per ongeluk' wat in mijn zak vallen en ga zonder het af te rekenen naar buiten en wordt door iemand van de winkel er op gewezen dat ik dat voorwerp in mijn zak niet heb betaald, zegt men ook niet (logischerwijs) als u het nu alsnog even terug geeft even goede vrienden.

Dat zou een mooie bedoeling worden want de pakkans is voor veel dingen zeer laag. Dat zelfde geld ook voor het 'jatten' van foto's. Mensen met dit soort websites generen daar doormiddel van advertenie's geld mee. Het zijn dus professionals. Met de opkomst van het digitale tijdperk lopen veel artiesten (gooi alles maar even op één hoop: fotografen, muzikanten, kunstenaars enz) geld en opdrachten mis omdat goedwillende amateurs ineens hun concurrent geworden zijn en vaak van alles zonder vergoeding beschikbaar stellen. Zij hoeven er immers toch niet van te eten!

Het ongeoorloofd gebruiken van foto's is wel degelijk een vorm van diefstal. Zeker als dit gebeurt door mensen die precies weten hoe dit werkt.

Er is namelijk nooit of te nimmer een excuus om de foto ongevraagd te gebruiken. Mocht het zo zijn dat iemand ergens een afbeelding tegenkomt die hij wil gebruiken (en dan heb ik het uiteraard over prof. en niet als een bureaublad achtergrond of in een werkstuk voor school) en de auteur is niet duidelijk dan heb je de verplichting te achterhalen wie de maker ervan is. Blijkt dit onmogelijk dan kan je je vrijwaren van aansprakelijkheid door contact op te nemen met Foto Anoniem en de boel daar te regelen.

Dit soort jongens weten donders goed waar ze mee bezig zijn, diefstal.En om nu iedere keer als ze weer wat gepikt hebben te zeggen geef maar terug en de volgende keer wel even om toestemming vragen lijkt mij voor dit soort doorgewinterde criminelen (wat dat ben je als je dit doelbewust op grote schaal doet)lijkt mij wat erg mild. Daar hoef je geen Verdonk/Teeven voor te heten in mijn opinie ben je dan een dromer die sinds de Flower Power is blijven hangen met het idee dat iedereen het eigenlijk het beste voorheeft met de wereld en alle mensen van nature goed.

Hij heeft de foto gebruikt dus is het niet raar om daar dan ook een vergoeding voor te betalen. Mocht je na dit verhaal nog steeds vinden dat het niet nodig is dan kom ik graag eerdaags je auto 'lenen' en gebruik deze om mee naar mijn werk te gaan ed. (nadat de tank leeg is ben ik best bereid zelf de brandstof te betalen) mocht het zo zijn dat jij of de politie er achter komen dat ik jou auto heb dan maak je daar toch geen probleem van toch. Jij krijgt hem dan terug (jij weer blij) en ik zelfs bereid om de tank weer vol te gooien (das aardig!)en we hebben het er niet meer over.

Ps. ik hoor graag waar die staat mocht het zo zijn wellicht kan je dan ook de sleutel doen toekomen want dan kan ik hem verder 'heel' houden.

Great composition! I like the sky. greet. mjetlaz

Like1. Ładne zdjęcie.Lubię oglądać takie budynki.Pozdrawiam Bernard

she has a sister in quedlinburg........is sitting outside too, day in day out......sorry, no photo yet......gr. roeli

Lovely tree and attractive composition! I like it! Cheers, Christian

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

KKT's groups