János Micheller
Best photos All photos
photos
942
on Google Maps
views
Valamikor, amíg dolgoztam, olyan sok fotót kellett úttörő módra "kilötyögtetnem", hogy amikor abbahagytam öt évig nem vettem a kezembe fényképezőgépet. Majd sikerült hozzájutnom ahhoz a géphez, amellyel ezeket a képeket készítettem. Remélem tudok velük annyi örömöt okozni, mint amennyit a számomra jelentenek.

János Micheller's conversations

Szervusz Alexandru Losonczy!

Románul az "utcán" tanultam, így beszélek és olvasok románul. Mi tagadás a szókincsem és a nyelvtani tudásom még sok pótolni valót kíván. De szerencsére az általad javasolt webhelyen (amit már eddig is megnéztem, de igazán nem ismertem meg) sok a kép:D! Valamint sokat segít a Google fordító és unkaöcsém, aki Temesváron él.

A személyes kapcsolattartásra javasolnám a Skype-ot. Ott mintha Rád akadtam volna. Küldtem egy partner kérőt. Remélem nem tévedtem.

Jászvásár felé valószínűleg jövöre fogok egy jó darabon elmenni, hiszen az általad javasolt fatemplomok miatt az út jó részét meg kell tennem. De a hobbidat elnézve Te sem vagy egy otthonülős tipus. Majd egyeztetünk.

Köszönöm, hogy felvetetted a személyesebb kapcsolatfelvételt, mivel erre már én is gondoltam.

Üdv:-) mihike!

Köszönöm István a kedves méltatásodat!Örülök hogy itt jártál:)

üdv. roni

Szervusz Attila!

Örülök, hogy jól sikerült a kirándulásod!

Az a tapasztalatom, hogy a "klasszikus helyszíneken" nem sokat segítenek az "Sárkány Centerek" (Király-hágó, Békás-szoros, Fogarasi-vár). Viszont van néhány, ahol ezek még nem jelentek meg. Azt hiszem, hogy a sajátos tematikámmal legfeljebb átutazóként találkozom ezekkel a helyszínekkel. Szó se róla megállok ezeken, de nem ezek a célpontjaim. Mégis nagyon sok szemet, fényképezőgépet gyönyörködtető helyet sikerül felkeresnem. Előnyük, hogy bár hogy komponálom a fotót, csak a velem utazót kell kerülgetnem, elhessegetnem.

Köszönöm kedves véleményed, jelöléseid!

Üdv:-) mihike!

Szervusz Zoli!

Örülök, hogy tetszünk:)!

Üdv:-) mihike!

Beautiful photo, L+F

Greetings!

Köszönöm szépen Djordje!

Üdvözlettel: Gyöngyi

Szervusz Gyöngyi!

Ezen a helyszínen is erőt vett rajtam az áhítat, nagy szülöttjének emlékére.

Mindig is csodáltam Kőrösi Csoma Sándor életútját, kitartását, elhivatottságát, munkabírását, szellemének nagyságát, szerénységét. Innen indult el, tanult, majd tovább tanulva a világ másik felén alkotott nagyot elvíve nemzetünk hírét. Igaz nem azt találta, amiért indult, de alkotását ez egyáltalán nem csorbítja, sőt...

Köszönöm, hogy figyelemmel kíséred ezt a sorozatom is!

Üdv:-) mihike!

Szervusz Móni!

Közelről fotózhatatlan volt így egyben. Távolról így sikerült!

Örülök az elismerésnek!

Üdv:-) mihike!

Szervusz Móni!

Biztos megirigyelték a szász evangélikus templomok tornyát:). Ez nagyon hasonlít rájuk.

Bár egy ilyen hegyes toronnyal könnyebbe meg lehet emelni a torony magasságát, mint a falazattal. Példák rá a máramarosi fatemplomok.

Köszönöm az elismerést!

Üdv:-) mihike!

Szervusz Nata!

Úgy is vissza kell menjek, tartsatok velem családostól. Jobb lesz mint egy kalandtúra!

Üdv:-) mihike!

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

János Micheller's groups