János Micheller
Best photos All photos
823
photos
779
on Google Maps
views
Valamikor, amíg dolgoztam, olyan sok fotót kellett úttörő módra "kilötyögtetnem", hogy amikor abbahagytam öt évig nem vettem a kezembe fényképezőgépet. Majd sikerült hozzájutnom ahhoz a géphez, amellyel ezeket a képeket készítettem. Remélem tudok velük annyi örömöt okozni, mint amennyit a számomra jelentenek.

János Micheller's conversations

Szervusz Nata!

Örülök, hogy ezt a "kezdő" képemet is értékelted!

Üdv:-) mihike!

Muito obrigado Alfredo.

Abraços, Eszter

Szia Mihike!

Régen ezen az oldalon volt, de kicsit balra a Rákóczi út torkolatánál. Aztán a 2.metróépítés miatt hátra vitték a postához, ott dekkolt hosszú évtizedekig. A megjegyzéshez belinkeltem a szobor történetét. Szépen megújult a tér, a pályaudvar is újulgat szép lassan. A homlokzat és a Lotz-csarnok készült el. A Lotz-csarnokot részben a húgom B.Tóth Klári restaurálta. Érdemes megnézni azt is.

Üdv. Vera

Szervusz Gyöngyi!

Kegyes volt hozzánk az időjárás. Arra az időre, amíg körbefotóztuk, kisütött a Nap.

Én is remélem, hogy meghagyják ezeket a fákat!

A lábadozásomra tettem pontot ezzel a kirándulással:).

Köszönöm a díjakat!

Üdv:-) mihike!

Szervusz Nata!

Itt egy kicsit epigonkodtam. Egy alakuló ismeretségemben a partnerem az ilyen elnémult harangú templomok felkeresésével, bemutatásával, történetük közreadásával foglakozik. Az Ő számára kívántam egy lehetséges "alanyt" szolgáltatni.

Örülök, hogy képemmel elnyertem az elismerésed!

Üdv:-) mihike!

Szervusz Nata!

Ezen a vidéken érdemes is bujkálni, hiszen minden zug rejthet valami csodát. Csak remélni tudom, hogy megmutatásával nem okozom a pusztulását.

Köszönöm a díjat!

Üdv:-) mihike!

Szervusz Nata!

"Áldozataimat" mindig körül szoktam járni, fotózni. Ez az oldala volt az, ahonnan a legtöbb információt tudtam kicsikarni. Örülök, hogy Te is így látod!

Köszönöm a gombnyomást!

Üdv:-) mihike!

Friends

  • loading Loading…

 

János Micheller's groups